Geen WK? Wel bij Hyundai!
  • wk hyundai banner

Geen WK? Wel bij Hyundai!

Scoor tot €3.500 extra inruilvoordeel en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen!

Geen WK voor Nederland dit jaar? Wél bij Hyundai. Want wij hebben het Hyundai Inruil WK. Daar scoor je tot wel
€ 3.500 extra inruilvoordeel bovenop de Autotelex inruilwaarde. Ruil dus snel je Duitse, Franse, Engelse, Zweedse, Japanse - of ieder ander merk - auto in voor een nieuwe Hyundai en profiteer. Geen auto in te ruilen? Dan profiteer je alsnog van een aantrekkelijke korting op het aankoopbedrag. 

En heb jij een voorspellende gave? Doe een taxatie, voorspel de winnaar van het WK voetbal 2018 en maak kans om je aankoopbedrag helemaal terug te winnen!

Het Hyundai Inruil WK bestaat uit extra inruilvoordeel bovenop de Autotelex inruilwaarde of een korting in het geval er geen auto wordt ingeruild. De bedragen verschillen per model. Actie geldt bij een getekende koopovereenkomst van 01-06-2018 tot en met 31-07- 2018 met een uiterste registratiedatum van een maand na koopovereenkomst. Actie is geldig op geselecteerde voorraadmodellen. Op=op. Deze actie is van toepassing op particuliere en klein-zakelijke transacties. Uit alle taxaties waar een nieuwe Hyundai uit verkocht is en waarvan de WK winnaar juist voorspeld is zal een winnaar getrokken worden, deze ontvangt zijn toe te betalen bedrag retour. Bekijk hier de voorwaarden van deze win actie. Acties zijn niet geldig in combinatie met andere lopende acties. Afgebeeld model kan afwijken van standaard uitvoering. Typfouten en prijswijzigingen voorbehouden.
   
369