• Websiteheader actiepagina Winterinspectie 2020

De veranderende weersomstandigheden hebben invloed op zowel de auto als het rijgedrag. Wij adviseren u daarom uw auto tussentijds en preventief te laten controleren.

Winter veiligheidscheck Peugeot/Citroën

Peugeot en Citroën bieden u de kans om uw auto gratis te laten controleren op punten die tijdens het winterweer cruciaal zijn voor de veiligheid. Denk hierbij aan de accu, ruitenwisserbladen, ruitensproeiers, verlichting, remmen en mistlampen. 

Airco inspectie en reiniging
Een goedwerkende airco is 's winters belangrijk. Bij koud en vochtig weer beslaan autoruiten snel, uw airco zorgt ervoor dat de condens verdwijnt en u goed zicht heeft op de weg. Blijkt uit de inspectie dat uw airco aan reiniging toe is, dan kunt u uw airco laten reinigen vanaf €49,-.

Accu
Bij extreme kou en winterse neerslag heeft uw accu extra moeite met het starten van uw auto. Is uw accu (binnenkort) toe aan vervanging, dan profiteert u van 15% korting.

Ruitenwissers
De vrieskou kan de staat van uw ruitenwisserbladen flink verslechteren. Goede ruitenwisserbladen dragen bij aan uw zicht op de weg. Profiteer nu van 15% korting op nieuwe ruitenwisserbladen.

Navigatie update
Sinds maart 2020 geldt overdag op de Nederlandse snelwegen een maximumsnelheid van 100 km per uur. Uw navigatiesysteem kunt u nu laten updaten naar deze nieuwe snelheidslimiet. Omdat de navigatie update enige tijd duurt, kunt u deze nu gemakkelijk combineren met de gratis winterinspectie of uw reguliere onderhoudsbeurt.

Winterbandenwissel
De weersomstandigheden zijn de laatste tijd erg wisselvallig. Bij temperaturen onder 7°C presteert een winterband beter dan een zomerband. U heeft met winterbanden beter grip op een nat en glad wegdek en u heeft een kortere remweg. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor winter- of all seasonbanden? Wij adviseren u graag. Neem voor een vrijblijvend advies contact met ons op via info@visscherpgh.nl of 0345 - 54 55 00

Winteraccessoires
Peugeot en Citroën beschikken over een ruim assortiment accessoires voor uw auto, waaronder speciale winteraccessoires welke comfort, bescherming en/of extra gemak bieden. Tot en met 28 februari 2021 profiteert u van 15% korting op kofferbakmatten, dakdragers en dakkoffers!

Afspraak inplannen

Gedurende de lockdown blijft onze werkplaats geopend. U kunt gemakkelijk een hier een werkplaatsafspraak inplannen! 

Actievoorwaarden

De acties van Peugeot en Citroën gelden t/m 12 maart 2021. Alle acties gelden zolang de voorraad strekt en zijn onder voorbehoud van wijzigingen vanuit de importeurs en/of drukfouten. De acties zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

445