• Websiteheader actiepagina Winterinspectie 2020

De laatste maanden van het jaar zijn aangebroken en dat betekent dat de weersomstandigheden gaan veranderen. Dit heeft invloed op zowel de auto als het rijgedrag. Wij adviseren u daarom uw auto tussentijds en preventief te laten controleren.

Winter veiligheidscheck Peugeot/Citroën

Peugeot en Citroën bieden u de kans om uw auto gratis te laten controleren op punten die tijdens het herfst- en winterweer cruciaal zijn voor de veiligheid. Heeft uw auto aanvullende werkzaamheden nodig? Dan profiteert u tot en met 8 januari 2021 van een aantal interessante acties.

25% korting op ruitenwissers
Goed zicht is van groot belang om veilig te rijden, u ontvangt nu tijdelijk 25% korting op alle ruitenwissers.

15% korting op een nieuwe accu
In het najaar krijgt de accu van de auto het zwaarder. Ook als u geen problemen ervaart, kan het verstandig zijn om een accucheck uit te laten voeren. Mocht de accu onverhoopt toe zijn aan vervanging, dan ontvangt u nu 15% korting op een nieuwe accu.

Bioscoopbon bij aankoop van minimaal twee Vredestein banden
Bij aanschaf van twee of vier Vredestein banden ontvangt u tot en met 31 december 2020 een nationale bioscoopbon. Ga naar www.vredestein.nl/bioscoopbon om het online formulier in te vullen en een kopie van het aankoopbewijs te uploaden.

Plan hier gemakkelijk uw Winter veiligheidscheck! 

Winterinspectie Hyundai

Hyundai biedt u tot en met 31 december 2020 de kans om uw auto gratis te laten inspecteren op een aantal belangrijke punten. Naast de gratis winterinspectie kunt u ook gebruik maken van een aantal aanbiedingen. 

Hyundai winterset
Schaf in november of december de Hyundai winterset inclusief een ijskrabber, zeemspons, ruitenwisservloeistof (500ml) en ruitenontdooier (500ml) aan voor €9,99 in plaats van €14,95.

25% korting op ruitenwissers
Is uw Hyundai toe aan nieuwe ruitenwissers? Tijdens de Winterinspectiemaanden profiteert u van 25% korting op alle ruitenwissers. 

10% korting op een nieuwe accu
Ondanks dat u geen klachten ervaart, kan uw accu toe zijn aan vervanging. Mocht uw Hyundai onverhoopt toe zijn aan een nieuwe accu, ontvangt u in november en december 10% korting op een originele Hyundai accu.

Gratis wielhoezenset
Kiest u in november of december voor nieuwe winterbanden inclusief lichtmetalen velgen? Dan ontvangt u er een gratis wielhoezenset t.w.v. €49,- bij. 

Plan hier gemakkelijk uw winterinspectie! 

Actievoorwaarden

De acties van Peugeot en Citroën gelden van 2 november 2020 t/m 8 januari 2021. De acties van Hyundai gelden van 2 november 2020 t/m 31-12-2020. Alle acties gelden zolang de voorraad strekt en zijn onder voorbehoud van wijzigingen vanuit de importeurs en/of drukfouten. De acties zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

445