Visscher PGH Autogroep Winterconcerten 2020

Visscher PGH Autogroep Winterconcerten 2020

De Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes en Visscher PGH Autogroep organiseren ook dit jaar weer met plezier de Visscher PGH Autogroep Winterconcerten. Dit jaar wordt de succesformule voor de zesde keer door Visscher PGH Autogroep en Pieter Aafjes neergezet in de showroom en werkplaats van Visscher PGH in Culemborg.

Tijdens het Winterconcert zal een divers programma te horen zijn van de drie orkesten van de Koninklijke Harmonie. Het Opstaporkest van de vereniging opent de zaterdagavond en zondagmiddag. Dit orkest bestaat uit de jongste leerlingen van de vereniging en geeft het publiek een warm welkom in de showroom. 

Na de ontvangst begint het concert in de werkplaats, die geheel wordt omgebouwd tot concertzaal. Het Middenorkest opent het concert met spectaculaire en toegankelijke stukken. Na de pauze voert het Groot Orkest een mooie combinatie uit van klassieke muziek. Natuurlijk ontbreekt de licht populaire harmonie muziek niet tijdens beide concerten.

Op zaterdagavond 8 februari bent u welkom vanaf 19:15 uur in de showroom in Culemborg waar u ontvangen wordt met muziek en een drankje. De aanvang van het concert is om 20:00 uur. Zondagmiddag 9 februari is de ontvangst vanaf 13:10 uur en de aanvang 14:00 uur.

 

CONTACT
Heeft u vragen en/of opmerkingen met betrekking tot het evenement en/of uw tickets? Neem dan contact op via concert@visscherpgh.nl.

 

 

363