Visscher PGH Autogroep Winterconcerten 2020
  • Mooie foto Winterconcert

Visscher PGH Autogroep Winterconcerten 2020

De Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes en Visscher PGH Autogroep organiseerden afgelopen weekend de zesde editie van de Visscher PGH Winterconcerten. Ook dit jaar werd de succesformule neergezet in de showroom en de tot een concertzaal omgebouwde werkplaats van Visscher PGH in Culemborg.

Het Opstaporkest, waarin de jongste leerlingen en herintreders van Pieter Aafjes zitten, zorgde voor een welkome sfeer in de showroom.

Na de ontvangst door Henk Visscher in de concertzaal opende het Middenorkest de concerten met spectaculaire en toegankelijke stukken waaronder een stuk van Teun Buwalda. Teun is een lid van het Middenorkest, naast instrumentalist ook componist en heeft dit stuk speciaal voor Pieter Aafjes gecomponeerd.

Na de pauze heeft het Groot Orkest een mooie combinatie van klassieke muziek uitgevoerd met onder andere een klarinet-solo door Guido van de Ven. Gastheer Henk Visscher heeft het matinee concert zondag afgesloten door zelf het laatste nummer te dirigeren. “Dat viel niet mee, het is lastiger dan ik dacht”, aldus Henk Visscher.

Het zaterdagavond concert was met 650 concertbezoekers compleet afgeladen en ondanks het slechte weer was ook het zondagmiddagconcert zeer goed bezocht. We hebben ruim 1200 bezoekers mogen verwelkomen! Pieter Aafjes en Visscher PGH Autogroep kunnen terugzien op bijzonder geslaagde concerten.

363