Visscher Winterconcert 2019

Visscher Winterconcert 2019

Tijdens het Winterconcert zal een divers programma te horen zijn van de drie orkesten van de Koninklijke Harmonie. Het Opstaporkest van de vereniging opent de avond. Dit orkest bestaat uit de jongste leerlingen van de vereniging en geeft het publiek, samen met dirigent Jonie Pijpers, een warm welkom in de showroom. Onder haar leiding zetten nieuwe leden hun belangrijke eerste stap in het leren samenspelen bij een harmonieorkest.

Na de ontvangst begint het concert in de werkplaats, die geheel wordt omgebouwd tot concertzaal. Het Middenorkest opent het concert met spectaculaire en toegankelijke stukken, waaronder Film muziek van Pirates of the Carribean, popmuziek van Van McCoy en Santana en heerlijke Latijns-Amerikaanse muziek. Het Midden Orkest staat sinds 2018 onder leiding van Maarten van de Kolk, en nieuw gezicht bij het Winterconcert.

Na de pauze voert het Groot Orkest een mooie combinatie uit van klassiek zoals muziek van Eric Witacre, een een symfonisch gedicht over het “Isle of Man”. Natuurlijk ontbreekt de licht populaire harmonie muziek ook niet.

Op zaterdagavond 9 februari bent u welkom vanaf 19:15 in de showroom van Visscher waar u ontvangen wordt met muziek en een drankje. Aanvang concert is om 20:00. Zondagmiddag 10 februari is de ontvangst vanaf 13:45. Aanvang 14:30.

Kom vast in de sfeer met de aftermovie van 2018

363