• 1920x550-Algemeen Headervisual - zonder button.jpg

Beste bezoeker,

Wij hopen dat het u goed gaat in deze bijzondere periode. De wereld is even tot stilstand gekomen en u brengt naar verwachting meer tijd thuis door. Nu een bezoek aan de showroom niet meer zo vanzelfsprekend is, staan wij graag voor u klaar. Anders dan anders, maar mét onze vertrouwde service, op een verantwoorde manier. 

De showroom komt naar u toe!
Wij introduceren de TAKE GOOD CAR(E) service. Een kosteloze thuisservice waarbij wij u op beeld of telefonisch helpen. Dankzij videobellen via WhatsApp is heel veel mogelijk!

Proefrijden vanuit huis
Ook een proefrit en/of aflevering vanuit huis* behoren tot de TAKE GOOD CAR(E) service. Wij komen graag met de auto van uw keuze voorrijden, zodat u vanuit uw voordeur kunt instappen. Het interieur van de auto wordt vóór en na gebruik gereinigd. Daarnaast hanteren wij de de RIVM-richtlijnen. Neem via onderstaand contactformulier contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. 

Ook voor in de werkplaats
De TAKE GOOD CAR(E) service is er ook voor onderhoud. Juist wanneer uw auto stil staat, bijvoorbeeld omdat u thuis werkt, helpen wij u graag met APK, onderhoud, een bandenwissel en/of reparatie. Wilt u ons liever niet bezoeken, laat het ons weten. Wij denken graag met u mee! 

Bezoeken showroom en werkplaats
Wij heten u uiteraard ook op veilige afstand, van harte welkom bij een bezoek aan onze showroom en werkplaats. KLIK HIER voor de door ons getroffen coronamaatregelen aan de hand van de RIVM-richtlijnen. 

Wij staan graag voor u klaar!
Take good care!

Team Visscher PGH Autogroep

* Actievoorwaarden
Proefrit en/of aflevering aan huis geldt binnen een afstand van 25 kilometer of 25 minuten vanaf de vestiging waar de betreffende auto aanwezig is.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

 

Beste bezoeker,

Wij hebben op onze vestigingen diverse corona maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

U bent van harte welkom voor de service en dienstverlening die u van ons gewend bent. Lees verder..

Met vriendelijke groet,
Team Visscher PGH Autogroep

417