• Header actiepagina voorjaarscampagne PSA 2021

Het voorjaar is begonnen. Tijd om uw auto te voorzien van een voorjaarsschoonmaak, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw auto én het voorjaar! Wij helpen u graag bij deze voorjaarsschoonmaak met voorjaarsacties van Peugeot en Citroën:

Airco inspectie en reiniging
Een vervuilde airco is niet altijd merkbaar. Om zeker te zijn van schone lucht in uw auto, wordt u geadviseerd om één keer per jaar uw airco te laten inspecteren en reinigen. U kunt uw airco nu gratis laten controleren op punten die cruciaal zijn om ook in het voorjaar van een airco te kunnen genieten. Blijkt uit de inspectie dat het filterdroger en/of de condensor toe is aan vervanging? Dan ontvangt u 15% korting op de aanschaf van deze onderdelen.

Is uw airco toe aan reiniging? U ontvangt nu tijdelijk een Human Technology® interieurreiniger t.w.v. €17,95 cadeau bij een aircoreiniging! Uw airco laten reinigen kan al vanaf €49,-.

Fietsendragers
Eropuit in Nederland met uw eigen fiets(en)? Peugeot en Citroën hebben een ruim aanbod aan fietsendragers waarop u nu tijdelijk maar liefst 20% korting op ontvangt! 

Nieuwe vloermatten
Zijn uw matten na de afgelopen winter toe aan vervanging? U profiteert nu tijdelijk van 15% korting op universele Eurorepar vloermatten.

 

Afspraak inplannen

Gedurende de lockdown blijft onze werkplaats geopend. U kunt gemakkelijk hier een werkplaatsafspraak inplannen! 

Actievoorwaarden

De acties van Peugeot en Citroën gelden t/m 31 mei 2021. Alle acties gelden zolang de voorraad strekt en zijn onder voorbehoud van wijzigingen vanuit de importeurs en/of drukfouten. De acties zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

445