• Header actiepagina voorjaarscampagne PSA 2021

Het voorjaar staat voor de deur. Tijd om uw auto te voorzien van een voorjaarsschoonmaak, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw auto én het voorjaar! Wij helpen u graag bij deze voorjaarsschoonmaak met voorjaarsacties van Peugeot en Citroën:

Airco inspectie en reiniging
Een vervuilde airco is niet altijd merkbaar. Om zeker te zijn van schone lucht in uw auto, wordt u geadviseerd om één keer per jaar uw airco te laten inspecteren en reinigen. U kunt uw airco nu gratis laten controleren op punten die cruciaal zijn om ook in het voorjaar van een airco te kunnen genieten. Blijkt uit de inspectie dat het filterdroger, interieurfilter en/of de condensor toe is aan vervanging? Dan ontvangt u 15% korting op de aanschaf van deze onderdelen.

Is uw airco toe aan reiniging? U ontvangt nu tijdelijk een Human Technology® interieurreiniger t.w.v. €17,95 cadeau bij een aircoreiniging! Uw airco laten reinigen kan al vanaf €49,-.

Nieuwe zomer- of all-seasonbanden
Nu de temperaturen weer stijgen, wordt het weer tijd om uw winterbanden te wisselen voor zomer- of all-seasonbanden. U ontvangt nu tijdelijk de 4e band gratis of de 2e band met 50% korting. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor zomer- of all-seasonbanden? Wij adviseren u graag. Neem voor een vrijblijvend advies contact met ons op via info@visscherpgh.nl of 0345 - 54 55 00

Fietsendragers
Eropuit in Nederland met uw eigen fiets(en)? Peugeot en Citroën hebben een ruim aanbod aan fietsendragers waarop u nu tijdelijk maar liefst 20% korting op ontvangt! 

Nieuwe vloermatten
Zijn uw matten na de afgelopen winter toe aan vervanging? U profiteert nu tijdelijk van 15% korting op universele Eurorepar vloermatten.

 

Afspraak inplannen

Gedurende de lockdown blijft onze werkplaats geopend. U kunt gemakkelijk een hier een werkplaatsafspraak inplannen! 

Actievoorwaarden

De acties van Peugeot en Citroën gelden t/m 30 april 2021. Alle acties gelden zolang de voorraad strekt en zijn onder voorbehoud van wijzigingen vanuit de importeurs en/of drukfouten. De acties zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

445