De voordelen van Private lease
 • Geen onverwachte kosten door het vaste maandbedrag.
 • Geen schadevrije jaren vereist, automatisch wordt de maximale no-claim toegepast.
 • All-risk verzekering
 • Geen grote aanschafkosten
 • Inclusief pechhulp.
 • U kiest zelf hoelang u de auto wilt rijden.
 • Contante uitbetaling inruilauto.
 • U betaalt alleen de brandstof.
Laag 1
Lease privé al vanaf
€ 199,-
p/mnd
Private Lease: zo werkt het

Rijden in een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. U hoeft niet te denken aan onverwachte extra kosten, want de Private Lease wordt aangeboden inclusief onderhoud, verzekering, wegenbelasting, reparaties afschrijving en rente. Het voordeel hiervan is dat u geen nieuwe auto hoeft aan te schaffen, maar wel een nieuwe auto kunt rijden. En wist u dat u ieder model bij Visscher kunt private leasen?

Wij kunnen u drie verschillende merken en een diversiteit aan modellen aanbieden voor mogelijkheden met private lease. 

Hoe wordt het maandbedrag bepaald?

Hoe hoog de leaseprijs is, wordt voor een belangrijk deel bepaald door het aantal kilometers dat u rijdt en de looptijd van het leasecontract. U least de auto bijvoorbeeld voor 24, 36 of 48 maanden. Na de afgesproken leaseperiode wordt de auto weer ingeleverd bij de leasemaatschappij. Tijdens het inleveren worden de gereden kilometers en niet-acceptabele kosten verrekend. In het maandbedrag zit inbegrepen:

 • Reparatie & onderhoud
 • Allrisk verzekering
 • Wegenbelasting
 • Afleveringskosten
 • Afschrijvingskosten
 • Pechhulp
Veel gestelde vragen
Op welke naam wordt het kenteken geregistreerd?

Het kenteken wordt geregistreerd op naam van jou als berijder.

Hoe is de auto verzekerd?

De all-risk verzekering die is opgenomen in het Peugeot Private Lease contract heeft een vaste premie. Onze gunstige tarieven met afgekochte no-claim korting staan garant voor lage premies. Dit houdt in dat je bij schades geen hoger Private Lease tarief gaat betalen. Toegankelijk en transparant. Bij onze Peugeot Private Lease verzekering, kun je kiezen uit een eigen risico op de verzekering van €225,- of €450,- per schade.

Wat gebeurt er bij overlijden?

Binnen je Private Lease contract bieden we je standaard een overlijdensrisicodekking aan. Dit geeft je nabestaanden financiële rust in moeilijke tijden. Mocht je onverhoopt overlijden als 1ste contractant, dan wordt de boete van vervroegd inlossen kwijtgescholden door ons. Je nabestaanden stellen ons op de hoogte en hebben vervolgens de keuze: 1) ze nemen het contract over en blijven de maandtermijn betalen of 2) zij leveren de auto in en de boete bij vervroegd inlossen wordt door ons betaald.

Is het mogelijk het contract tussentijds te beëindigen?

Je mag de auto eerder teruggeven door hem bij de leverancier of het servicepunt in te leveren. Je moet dit minstens één maand van tevoren schriftelijk laten weten aan ons. De door jou te betalen opzeggingsvergoeding wordt bepaald op 20% van de som van de nog resterende maandtermijnen. De aansprakelijkheid voor de resterende leasetermijnen is beperkt tot een maximum. De opzeggingsvergoeding is ten hoogste het bedrag van het verschil tussen de gezamenlijke termijnbedragen die je hebt betaald en nog moet betalen tot het moment van opzegging en de gezamenlijke - hogere - termijnbedragen die je tot dat moment had moeten betalen als je direct de leaseovereenkomst voor de kortere duur was aangegaan. Verbreking in het eerste jaar is niet mogelijk. Je kunt jouw Private Leaseovereenkomst pas opzeggen per de eerste dag van het tweede jaar van je leaseperiode.

Is het mogelijk mijn huidige auto in te ruilen?

U kunt altijd uw huidige auto inruilen. Omdat dit los staat van het private lease contract maken wij een taxatie en bij akkoord kopen wij uw auto los in.

231