Personenauto's
Peugeot Partner Tepee Electric 3
Peugeot Partner Tepee Electric

EEN MULTIFUNCTIONELE 100% ELEKTRISCHE AUTO

Deze elektrische MPV biedt comfortabel plaats aan vijf inzittenden. De ruimte en flexibiliteit van de Partner Tepee Electric zijn ongekend: de drie stoelen achterin kunt u individueel inklappen en uitnemen, zodat u het interieur volledig naar uw wens kunt indelen. De achterruit met te openen achterruit biedt toegang tot een grote bagageruimte met een inhoud van 1350 liter tot maar liefst 3000 liter.

DAGELIJKS GEBRUIKSGEMAK

De Partner Tepee Electric beschikt over diverse connectiviteitsmogelijkheden. Het 7 inch HD-kleurentouchscreen biedt vele functionaliteiten zoals Mirror Screen-technologie met de MirrorLink® technologie, intuïtievenavigatie, telefoon, spraakherkenning, wifi- of Bluetoothconnectie en digitale radio. Om een rit extra ontspannen en comfortabel te maken, beschikt de Partner Tepee Electric over functies die op afstand via een smartphone of tablet kunnen worden bediend. Zo kunt u, voordat u instapt de verwarming of airconditioning op afstand programmeren, de geschatte laadduur bekijken en de laadtoestand van de tractiebatterij bekijken. Daarnaast beschikt de Partner Tepee over rij- en parkeerhulpsystemen, zoals de achteruitrijcamera, de parkeerhulp voor en achter en de snelheidsbegrenzer.

DYNAMISCH EN SOEPEL RIJDEN

De elektromotor van de Partner Tepee Electric staat garant voor uitstekende prestaties. Dankzij het vermogen van 49 kW (67 pk) en het maximale koppel van 200 Nm dat onmiddellijk beschikbaar is, rijdt de Partner Tepee Electric dynamisch en soepel, zowel bij het wegrijden vanuit stilstand als bij het accelereren. En dat zonder te schakelen. De Partner Tepee Electric maakt nauwelijks geluid, produceert geen schadelijke stoffen. en stoot tijdens het rijden geen CO2 uit, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over rijverboden in milieuzones. Dankzij de rust in het interieur van de Partner Tepee Electric raakt u minder snel vermoeid en kunt u gemakkelijker met uw passagiers praten.

EENVOUDIG OPLADEN

De Partner Tepee Electric heeft een actieradius van 170 km en kan om twee manieren worden opgeladen, namelijk normaal laden via een huishoudelijk stopcontact of beveiligd via een Green'Up-laadpaal en middels snelladen of laden via het CHAdeMO-protocol. Voor het huishoudelijke stopcontact is een minimale stroomsterkte nodig van 8 A of 10 A, een Green'Up-laadpaal minimaal 14 A. Afhankelijk van de sroomsterkte is een lege tractiebatterij met normaal laden in 15, 12 of 8,5 uur volledig opgeladen. Het snelladen is mogelijk bij een openbaar oplaadpunt, snellaadstation of een snellader bij u thuis als uw woning is voorzien van een snellader. Middels het snelladen is een lege tractiebatterij in ongeveer 30 minuten 80% opgeladen. 

LAGE GEBRUIKSKOSTEN

U hoeft zich geen zorgen te maken over het onderhoud van de Partner Tepee Electric. Na het eerste jaar geldt een onderhoudsinterval van 2 jaar of 40.000 km. Omdat de auto geen versnellingsbak, koppeling, riemen of koelvloeistof heeft, zijn de onderhoudskosten erg laag. Daarnaast zijn de kosten per gereden kilometer voor het opladen van de tractiebatterij 4 keer lager dan die voor de brandstof van een auto met verbrandingsmotor. De tractiebatterij heeft een garantie van 8 jaar of 100.000 km en voor de elektrische aandrijflijn geldt een garantie van 5 jaar of 50.000 km.
84
Inruilen van uw auto

Benieuwd wat u terug krijgt voor uw huidige auto? Vraag een inruilvoorstel aan en ontvang binnen één werkdag een persoonlijke offerte.

Verkoop 3
Financiele mogelijkheden

Bij ons bepaalt u zelf op welke manier u uw auto financiert. Ook kunt u bij ons een voordelige autozekering afsluiten via Centraal Beheer Achmea.

U kunt een auto ook per maand betalen door private lease of een aantrekkelijke financiering. Wij zijn verbonden met PSA Finance en kunnen u verschillende financieringsvormen aanbieden, bijvoorbeeld:

  1. Een nieuwe Peugeot financieren tegen 1,9% rente.
  2. Een gebruikte Peugeot financieren tegen 5,9% rente.

Per model zijn er verschillende looptijden, bedragen en rentes mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bij een auto kopen hoort ook een auto verzekeren. Wij zijn verbonden met Centraal Beheer Achmea en sluiten per jaar 200 verzekeringen af met de volgende voordelen:

  • Geen eigen risico bij schade
  • 3 jaar aanschafwaardedekking
  • Gratis vervangend vervoer
  • Geen eigen risico bij ruitschade
  • Als uw werkgever verbonden is met Centraal Beheer krijgt u extra korting.

Voor het aanvragen en zaken daarna heeft u ons als aanspreekpunt. Ook bij schade regelen wij het voor u.

Bereken uw premie
200