Personenauto's
Peugeot 5008 2021 (2)
Nieuwe Peugeot 5008

Ontdek hoe de nieuwe Peugeot 5008 is vormgegeven: een modern en ruimtelijk interieur en een exterieur dat verrassend sportief gestyled is. Daarnaast biedt de Peugeot i-Cockpit® een bijzondere rijervaring met veel comfort.

De nieuwe Peugeot 5008 heeft enorm veel binnenruimte. De inrichting van het interieur is opgesteld om zo veel mogelijk van de binnenruimte te profiteren met standaard de mogelijkheid om 7 personen te vervoeren. 

De vernieuwde uitstraling geeft de auto een sterke persoonlijkheid. De frameless grille maakt het front van de nieuwe Peugeot 5008 krachtig en verfijnd. Het front is voorzien van de Peugeot kenmerkende dagrijverlichting in de vorm van slagtanden en de achterzijde beschikt de nieuwe Peugeot 5008 over Full LED technology achterlichten inclusief 3D-effect en scrolling richtingaanwijzers. 
Vergelijk deze auto

Vergelijk deze auto met andere modellen en kom er achter welke auto het beste bij u past. U kunt drie modellen naast elkaar zetten en vervolgens ook voor alledrie de modellen offertes aanvragen.

Private lease

U kunt de Peugeot 5008 ook rijden tegen een vast bedrag per maand. Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden.

Peugeot 5008 2021

U kunt de Peugeot 5008 ook rijden tegen een vast bedrag per maand. Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden.

84
Inruilen van uw auto

Benieuwd wat u terug krijgt voor uw huidige auto? Vraag een inruilvoorstel aan en ontvang binnen één werkdag een persoonlijke offerte.

Verkoop 3
Financiele mogelijkheden

Bij ons bepaalt u zelf op welke manier u uw auto financiert. Ook kunt u bij ons een voordelige autozekering afsluiten via Centraal Beheer Achmea.

U kunt een auto ook per maand betalen door private lease of een aantrekkelijke financiering. Wij zijn verbonden met PSA Finance en kunnen u verschillende financieringsvormen aanbieden:

  1. Een nieuwe Peugeot financieren tegen 1,9% rente.
  2. Een gebruikte Peugeot financieren tegen 5,9% rente.

Per model zijn er verschillende looptijden, bedragen en rentes. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bij een auto kopen hoort ook een auto verzekeren. Wij zijn verbonden met Centraal Beheer Achmea en sluiten per jaar 200 verzekeringen af met de volgende voordelen:

  • Geen eigen risico bij schade
  • 3 jaar aanschafwaardedekking
  • Gratis vervangend vervoer
  • Geen eigen risico bij ruitschade
  • Als uw werkgever verbonden is met Centraal Beheer krijgt u extra korting.

Voor het aanvragen en zaken daarna heeft u ons als aanspreekpunt. Ook bij schade regelen wij het voor u.

Bereken uw premie
200