Personenauto's
Peugeot 3008 2021 (1)
Nieuwe Peugeot 3008

Een SUV met een uniek design dat kracht en verfijning uitstraalt en dynamisch en fraai gelijnd is: maak kennis met de nieuwe Peugeot 3008! De moderne en bijzondere Peugeot i-Cockpit® en de talloze innovatieve systemen zorgen voor een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Het rijden in de nieuwe Peugeot 3008 wordt dankzij de efficiënte benzine- en dieselmotoren of de krachtige en zuidige plug-in Hybrid een echt genot.

De frameless grille maakt het front van de nieuwe Peugeot 3008 krachtig en verfijnd. Het front is voorzien van de Peugeot kenmerkende dagrijverlichting in de vorm van slagtanden en de achterzijde beschikt de nieuwe Peugeot 3008 over Full LED technology achterlichten inclusief 3D-effect en scrolling richtingaanwijzers. De achterlichten zijn afgedekt met donker getinte vensters die zorgen voor één geheel van de achterzijde.

Van binnen valt direct het vernieuwde dashboard op. Het stuur is nog compacter en op het te configureren en te personaliseren digitiale head-up instrumentenpaneel wordt de belangrijkste rijinformatie in uw directe blikveld weergegeven. Afhankelijk van de gekozen uitvoering, beschikt de i-Cockpit® over zes "toggle switches" voor de toegang tot de belangrijkste comfortfuncties zoals radio, airconditioning, navigatie, autoparameters, telefoon en mobiele apps. De plug-in Hybrid-uitvoeringen beschikken over een specifieke lay-out van het instrumentenpaneel en de i-Cockpit® waar bijvoorbeeld de gegevens over het verbruik van elektriciteit en brandstof weergegeven kunnen worden.
Vergelijk deze auto

Vergelijk deze auto met andere modellen en kom er achter welke auto het beste bij u past. U kunt drie modellen naast elkaar zetten en vervolgens ook voor alledrie de modellen offertes aanvragen.

Private lease

U kunt de Peugeot 3008 ook rijden tegen een vast bedrag per maand. Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden.

Peugeot 3008 2021

U kunt de Peugeot 3008 ook rijden tegen een vast bedrag per maand. Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden.

84
Inruilen van uw auto

Benieuwd wat u terug krijgt voor uw huidige auto? Vraag een inruilvoorstel aan en ontvang binnen één werkdag een persoonlijke offerte.

Verkoop 3
Financiele mogelijkheden

Bij ons bepaalt u zelf op welke manier u uw auto financiert. Ook kunt u bij ons een voordelige autozekering afsluiten via Centraal Beheer Achmea.

U kunt een auto ook per maand betalen door private lease of een aantrekkelijke financiering. Wij zijn verbonden met PSA Finance en kunnen u verschillende financieringsvormen aanbieden:

  1. Een nieuwe Peugeot financieren tegen 1,9% rente.
  2. Een gebruikte Peugeot financieren tegen 5,9% rente.

Per model zijn er verschillende looptijden, bedragen en rentes. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bij een auto kopen hoort ook een auto verzekeren. Wij zijn verbonden met Centraal Beheer Achmea en sluiten per jaar 200 verzekeringen af met de volgende voordelen:

  • Geen eigen risico bij schade
  • 3 jaar aanschafwaardedekking
  • Gratis vervangend vervoer
  • Geen eigen risico bij ruitschade
  • Als uw werkgever verbonden is met Centraal Beheer krijgt u extra korting.

Voor het aanvragen en zaken daarna heeft u ons als aanspreekpunt. Ook bij schade regelen wij het voor u.

Bereken uw premie
200