Personenauto's
nieuwe 208 8
Nieuwe Peugeot 208

De nieuwe Peugeot 208 laat met zijn onderscheidende en sportieve silhouet zijn jeugdige karakter zien. Het interieur is uitgerust met de volledig nieuwe Peugeot i-Cockpit® 3D. Bovendien kunt u bij deze compacte auto kiezen voor een benzine- of dieselmotor, of voor een volledig elektrische aandrijving.

De nieuwe Peugeot 208 en e-208 beschikken over het compleet nieuwe CMPi -/e-CMP i -platform dat modulair is en geschikt voor meerdere vormen van aandrijving. Hierdoor kunt u kiezen tussen een verbrandingsmotor of elektromotor zonder compromis. Profiteer van excellente prestaties, een geweldige wegligging, een bescheiden gewicht en een hoog comfort met een laag geluidsniveau. Ingrediënten om uw dagelijkse ritten tot een groot plezier te maken.

De nieuwe Peugeot 208 wordt vanaf november 2019 in onze showrooms verwacht.
Ontdek het onweerstaanbare design van de nieuwe Peugeot 208. Geniet van alle voordelen van elektrisch rijden. Uitgerust met de i-Cockpit 3D is de nieuwe Peugeot 208 klaar voor de volgende stap.

Vergelijk deze auto

Vergelijk deze auto met andere modellen en kom er achter welke auto het beste bij u past. U kunt drie modellen naast elkaar zetten en vervolgens ook voor alledrie de modellen offertes aanvragen.

84
Inruilen van uw auto

Benieuwd wat u terug krijgt voor uw huidige auto? Vraag een inruilvoorstel aan en ontvang binnen één werkdag een persoonlijke offerte.

Verkoop 3
Financiele mogelijkheden

Bij ons bepaalt u zelf op welke manier u uw auto financiert. Ook kunt u bij ons een voordelige autozekering afsluiten via Centraal Beheer Achmea.

U kunt een auto ook per maand betalen door private lease of een aantrekkelijke financiering. Wij zijn verbonden met PSA Finance en kunnen u verschillende financieringsvormen aanbieden.

Per model zijn er verschillende looptijden, tarieven en rentes mogelijk. Als u interesse heeft kunt u via onderstaande button informatie aanvragen.

Bij een auto kopen hoort ook een auto verzekeren. Wij zijn verbonden met Centraal Beheer Achmea en sluiten per jaar 200 verzekeringen af met de volgende voordelen:

  • Geen eigen risico bij schade
  • 3 jaar aanschafwaardedekking
  • Gratis vervangend vervoer
  • Geen eigen risico bij ruitschade
  • Als uw werkgever verbonden is met Centraal Beheer krijgt u extra korting.

Voor het aanvragen en zaken daarna heeft u ons als aanspreekpunt. Ook bij schade regelen wij het voor u.

Bereken uw premie
200