Personenauto's
Hyundai Santa Fe (10)
Nieuwe Hyundai Santa Fé

De Hyundai Santa Fe is een krachtige, elegante SUV met toonaangevende ruimte en veiligheidsvoorzieningen. Het uiterlijk is stoer, atletisch en gedurfd.

Groter. Beter. Mooier.

De vernieuwde Hyundai Santa Fet. – met 7 zitplaatsen – heeft een gedurfd nieuw ontwerp en biedt nog meer ruimte, comfort en gemak. Met zijn hybride- en plug-in hybride-aandrijflijnen en vele nieuwe technologische voorzieningen en veiligheidssystemen is de Santa Fe schoner, wendbaarder, efficiënter en veiliger dan ooit.

LET OP: de Nieuwe Hyundai Sante Fe zal naar verwachting begin 2021 in de showrooms verschijnen. Het plannen van een proefrit is mogelijk vanaf het eerste moment dat de auto's beschikbaar zijn. Voor advies en/of een offerte kunt u nu al contact met ons opnemen via onderstaande buttons.
De nieuwe Santa Fe is groter, beter, mooier. Bekijk het zelf!

Private lease

U kunt de Hyundai Santa Fé ook rijden tegen een vast bedrag per maand. Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze verkopers.

Santa Fe modelafbeelding

U kunt de Hyundai Santa Fé ook rijden tegen een vast bedrag per maand. Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze verkopers.

84
Inruilen van uw auto

Benieuwd wat u terug krijgt voor uw huidige auto? Vraag een inruilvoorstel aan en ontvang binnen één werkdag een persoonlijke offerte.

Verkoop 3
Financiele mogelijkheden

Bij ons bepaalt u zelf op welke manier u uw auto financiert. Ook kunt u bij ons een voordelige autozekering afsluiten via Centraal Beheer Achmea.

U kunt een auto ook per maand betalen door private lease of een aantrekkelijke financiering. Wij zijn verbonden met Hyundai Finance en kunnen u verschillende financieringsvormen aanbieden, bijvoorbeeld:

  1. Een nieuwe Hyundai financieren tegen 5,9% rente.
  2. Een gebruikte Hyundai financieren tegen 5,9% rente.

Per model zijn er verschillende looptijden, bedragen en rentes mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bij een auto kopen hoort ook een auto verzekeren. Wij zijn verbonden met Centraal Beheer Achmea en sluiten per jaar 200 verzekeringen af met de volgende voordelen:

  • Geen eigen risico bij schade
  • 3 jaar aanschafwaardedekking
  • Gratis vervangend vervoer
  • Geen eigen risico bij ruitschade
  • Als uw werkgever verbonden is met Centraal Beheer krijgt u extra korting.

Voor het aanvragen en zaken daarna heeft u ons als aanspreekpunt. Ook bij schade regelen wij het voor u.

Bereken uw premie
200