Personenauto's
Hyundai Ioniq 5 (2)
Nieuwe Hyundai Ioniq 5

LET OP: De Nieuwe Hyundai Ioniq 5 wordt verwacht. Nu alvast meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Met zijn futurische, conceptauto-achtige design en een uitgebreid gamma vooruitstrevende slimme technologie aan boord is de Ioniq 5 gemaakt om je verder te brengen. De zonnepanelen in de kap van de Ioniq 5 gebruiken zonne-energie om de batterij op te laden voor de verwarming en airconditioning aan boord. Met het nieuwe EV-platform heeft Hyundai het interieur gedefinieerd als een belevingsruimte. De vlakke vloer maakt diverse indelingen van het interieur mogelijk, om te reizen en te ontspannen. 

De Hyundai Ioniq 5 is voorzien van een geavanceerde 44-inch head-updisplay en is de eerste auto van Hyundai met autonome technologie van Level 2. De Ioniq 5 is een van de weinige auto’s in zijn segment met 800V batterijtechnologie. Het laadt ultrasnel op, presteert constant optimaal en is geoptimaliseerd voor gewicht en ruimte. De Hyundai Ioniq 5 is binnen 18 minuten voor 80% opgeladen!
Bekijk de premiere van de Hyundai Ioniq 5!

Vergelijk deze auto

Private lease

U kunt de Hyundai Ioniq 5 ook rijden tegen een vast bedrag per maand. Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze verkopers.

Hyundai Ioniq 5 (1)

U kunt de Hyundai Ioniq 5 ook rijden tegen een vast bedrag per maand. Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze verkopers.

84
Inruilen van uw auto

Benieuwd wat u terug krijgt voor uw huidige auto? Vraag een inruilvoorstel aan en ontvang binnen één werkdag een persoonlijke offerte.

Verkoop 3
Financiele mogelijkheden

Bij ons bepaalt u zelf op welke manier u uw auto financiert. Ook kunt u bij ons een voordelige autozekering afsluiten via Centraal Beheer Achmea.

De prijzen van de nieuwe Hyundai Ioniq 5 zijn nog niet bekend. 

U kunt een auto ook per maand betalen door private lease of een aantrekkelijke financiering. Wij zijn verbonden met Hyundai Finance en kunnen u verschillende financieringsvormen aanbieden, bijvoorbeeld:

  1. Een nieuwe Hyundai financieren tegen 5,9% rente.
  2. Een gebruikte Hyundai financieren tegen 5,9% rente.

Per model zijn er verschillende looptijden, bedragen en rentes mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bij een auto kopen hoort ook een auto verzekeren. Wij zijn verbonden met Centraal Beheer Achmea en sluiten per jaar 200 verzekeringen af met de volgende voordelen:

  • Geen eigen risico bij schade
  • 3 jaar aanschafwaardedekking
  • Gratis vervangend vervoer
  • Geen eigen risico bij ruitschade
  • Als uw werkgever verbonden is met Centraal Beheer krijgt u extra korting.

Voor het aanvragen en zaken daarna heeft u ons als aanspreekpunt. Ook bij schade regelen wij het voor u.

Bereken uw premie
200