Personenauto's
Hyundai Bayon (1)
Nieuwe Hyundai Bayon

LET OP: De Nieuwe Hyundai Bayon wordt verwacht. Nu alvast meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

De nieuwe Hyundai BAYON oogt vanbuiten als een compacte SUV, maar is vanbinnen enorm ruim. Hij is ontworpen om een blijvende indruk te maken. Boordevol slimme technologie, met de allerbeste veiligheids- en connectiviteitsfuncties en efficiënte aandrijflijnen met 48V mild hybride-technologie. De Hyundai Bayon is stijlvol, zelfverzekerd en combineert op elegante wijze het bekroonde SUV-erfgoed van Hyundai met een visueel verbluffende interpretatie van de Sensuous Sportiness-designtaal. Geniet van het gevoel van vrijheid dat je krijgt door de hoge zitpositie en het geweldige zicht rondom. De nieuwe Bayon is enorm ruim: hij onderscheidt zich in zijn klasse met 411 liter aan bagageruimte. 

De pijlvormige koplampen, brede grille, gestroomlijnde luchtinlaat en smalle dagrijverlichtingunits bovenaan geven het front een unieke uitstraling. De karakteristieke C-stijl voegt extra dynamiek toe en een smalle horizontale lijn tussen de pijlvormige achterlichten verbindt de achterzijde van de Bayon met de flanken. 

Geniet van de hoge zitpositie waar comfort hand in hand gaat met stijl. Het in- en uitstappen en plaatsnemen in de hoogwaardige stoelen is prettig en gemakkelijk. De uitgebreide connectiviteitsuitrusting omvat onder meer een 10,25-inch volledig digitaal instrumentenpaneel en een 10,25-inch Multimediascherm met navigatie of een 8-inch Multimediascherm. 
Maak kennis met de nieuwe Hyundai Bayon! 

Vergelijk deze auto

Private lease

U kunt de Hyundai Bayon ook rijden tegen een vast bedrag per maand. Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze verkopers.

Hyundai Bayon (1)

U kunt de Hyundai Bayon ook rijden tegen een vast bedrag per maand. Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze verkopers.

84
Inruilen van uw auto

Benieuwd wat u terug krijgt voor uw huidige auto? Vraag een inruilvoorstel aan en ontvang binnen één werkdag een persoonlijke offerte.

Verkoop 3
Financiele mogelijkheden

Bij ons bepaalt u zelf op welke manier u uw auto financiert. Ook kunt u bij ons een voordelige autozekering afsluiten via Centraal Beheer Achmea.

De prijzen van de nieuwe Hyundai Bayon zijn nog niet bekend. 

U kunt een auto ook per maand betalen door private lease of een aantrekkelijke financiering. Wij zijn verbonden met Hyundai Finance en kunnen u verschillende financieringsvormen aanbieden, bijvoorbeeld:

  1. Een nieuwe Hyundai financieren tegen 5,9% rente.
  2. Een gebruikte Hyundai financieren tegen 5,9% rente.

Per model zijn er verschillende looptijden, bedragen en rentes mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bij een auto kopen hoort ook een auto verzekeren. Wij zijn verbonden met Centraal Beheer Achmea en sluiten per jaar 200 verzekeringen af met de volgende voordelen:

  • Geen eigen risico bij schade
  • 3 jaar aanschafwaardedekking
  • Gratis vervangend vervoer
  • Geen eigen risico bij ruitschade
  • Als uw werkgever verbonden is met Centraal Beheer krijgt u extra korting.

Voor het aanvragen en zaken daarna heeft u ons als aanspreekpunt. Ook bij schade regelen wij het voor u.

Bereken uw premie
200