Personenauto's
Citroen C4 (8)
Nieuwe Citroën C4

De Nieuwe Citroën C4 onderscheid zich door het elegante en dynamische design van een hatchback met grote wielen te combineren met de gespierde lijnen van een SUV. De aerodynamische en vloeiende lijnen laten een stijl zien die voor Citroën zo kenmerkend zijn. Sinds 1928 hebben 10 generaties Citroën berlines elkaar opgevolgd met de verkoop van 12,5 miljoen exemplaren. In 2020 zet Citroën zijn offensief voort met de Nieuwe Citroën C4: een waardige opvolger in de lijn van gedurfde Citroën berlines!

De Nieuwe Citroën C4 wordt geleverd met motoren van de nieuwste generatie die aan de Euro 6-emissienorm voldoen:

 • Flexibel en efficiënt rijden
 • Dieseluitvoeringen met een vermogen tussen 110 pk en 130 pk
 • De nieuwste generatie EAT8-versnellingsbak met 8 versnellingen voor soepel schakelen en een gecontroleerde uitstoot

Daarnaast biedt de Nieuwe Citroën C4 het beste op het gebied van connectiviteit:

 • 10'' touchscreen tablet met stemherkenning waarmee u toegang heeft tot het multimediasysteem, de telefoon, de airconditioning en de navigatie
 • Connect Play met de Mirror Screen-technologie koppelt uw smartphone aan de auto worden en geeft het scherm ervan weer op het touchscreen van de auto. Compatibel met Apple CarPlay™
 • Draadloos opladen van uw smartphone
 • Connect Assist: de gratis diensten SOS en Assistance die 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar zijn, zorgen ervoor dat bij pech, bij onwel worden van een van de inzittenden of bij een ongeval de hulpdiensten zo snel mogelijk ter plaatse zijn
 • Connect Nav: 3D Connect-navigatiesysteem van de nieuwe generatie
 • ConnectedCAM Citroën®: na de Citroën C3 en de Citroën Aircross SUV is de Nieuwe Citroën C4 het volgende model die is uitgerust met deze connectieve camera voor het maken van foto's of video's van gebeurtenissen onderweg.Ontdek de nieuwe Citroën C4 - het beste op gebied van comfort en technologie gecombineerd!

Private Lease

U kunt de Nieuwe Citroën C4 ook rijden tegen een vast bedrag per maand. Bepaal het te betalen maandbedrag met één van onze verkopers.

Citroen C4 (1)

U kunt de Nieuwe Citroën C4 ook rijden tegen een vast bedrag per maand. Bepaal het te betalen maandbedrag met één van onze verkopers.

84
Inruilen van uw auto

Benieuwd wat u terug krijgt voor uw huidige auto? Vraag een inruilvoorstel aan en ontvang binnen één werkdag een persoonlijke offerte.

Verkoop 3
Financiele mogelijkheden

Bij ons bepaalt u zelf op welke manier u uw auto financiert. Ook kunt u bij ons een voordelige autozekering afsluiten via Centraal Beheer Achmea.

U kunt een auto ook per maand betalen door private lease of een aantrekkelijke financiering. Wij zijn verbonden met PSA Finance en kunnen u verschillende financieringsvormen aanbieden, bijvoorbeeld:

 1. Een nieuwe Citroën financieren tegen 1,9% rente.
 2. Een gebruikte Citroën financieren tegen 5,9% rente.

Per model zijn er verschillende looptijden, bedragen en rentes mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bij een auto kopen hoort ook een auto verzekeren. Wij zijn verbonden met Centraal Beheer Achmea en sluiten per jaar 200 verzekeringen af met de volgende voordelen:

 • Geen eigen risico bij schade
 • 3 jaar aanschafwaardedekking
 • Gratis vervangend vervoer
 • Geen eigen risico bij ruitschade
 • Als uw werkgever verbonden is met Centraal Beheer krijgt u extra korting.

Voor het aanvragen en zaken daarna heeft u ons als aanspreekpunt. Ook bij schade regelen wij het voor u.

Bereken uw premie
200