Personenauto's
Citroen C3 Aircross (1)
Nieuwe Citroën C3 Aircross

LET OP: De Nieuwe Citroën C3 Aircross wordt verwacht. Nu alvast meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV heeft met zijn geheel nieuwe, stoerdere voorzijde meer karakter dan ooit. De verchroomde "doubles chevrons" zijn doorgetrokken in de richting van de led-koplampen die meer licht geven en de veiligheid verhogen. Daarnaast heeft de Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV een nieuwe grille met een nieuw geometrisch motief en een nieuwe zilvergrijze beschermplaat waarin gekleurde accenten zijn opgenomen.

Met een keuze uit 70 kleurcombinaties, nieuwe kleuren, nieuwe decoraties voor de achterste zijruiten, color packs en lichtmetalen velgen biedt de Nieuwe Citroën C3 Aircross nog meer personalisatiemogelijkheden. De auto is leverbaar met zuinige en efficiënte motoren van de nieuwste generatie en biedt keuze uit twee PureTech-benzinemotoren (110 en 130 pk) en twee BlueHDi-dieselmotoren (110 en 120 pk). 

De nieuwe Citroën C3 Aircross SUV biedt naast zijn onovertroffen veercomfort ook extra zitcomfort met de nieuwe Advanced Comfort Seats. Deze zien er niet alleen comfortabel uit, maar zitten ook heerlijk dankzij de toplaag van 15 mm dik schuimmateriaal. Dankzij de toevoeging van schuimmateriaal met een hoge dichtheid bieden ze ook een uitstekend ergonomisch comfort door het lichaam goed te ondersteunen, wat vooral merkbaar is bij lange ritten.

De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV biedt volop ruimte voor alle inzittenden dankzij de verschuifbare en in twee afzonderlijke delen neerklapbare achterbank en de tot tafel om te klappen voorpassagiersstoel die het mogelijk maakt om een laadvloer met een lengte van 2,40 meter te creëren. De Nieuwe Citroën C3 Aircross SUV beschikt bovendien over een royale bagageruimte van 410 liter die kan worden vergroot tot 520 liter door de achterbank naar voren te schuiven. Als u de achterbankleuningen neerklapt, ontstaat zelfs een ruimte van 1289 liter.
Ontdek de Nieuwe Citroën C3 Aircross!

Private lease

U kunt de Nieuwe Citroën C3 Aircross ook rijden tegen een vast bedrag per maand. Vraag naar één van onze verkopers voor de voorwaarden.

Citroen C3 Aircross 2021

U kunt de Nieuwe Citroën C3 Aircross ook rijden tegen een vast bedrag per maand. Vraag naar één van onze verkopers voor de voorwaarden.

84
Inruilen van uw auto

Benieuwd wat u terug krijgt voor uw huidige auto? Vraag een inruilvoorstel aan en ontvang binnen één werkdag een persoonlijke offerte.

Verkoop 3
Financiele mogelijkheden

Bij ons bepaalt u zelf op welke manier u uw auto financiert. Ook kunt u bij ons een voordelige autozekering afsluiten via Centraal Beheer Achmea.

U kunt een auto ook per maand betalen door private lease of een aantrekkelijke financiering. Wij zijn verbonden met PSA Finance en kunnen u verschillende financieringsvormen aanbieden, bijvoorbeeld:

  1. Een nieuwe Citroën financieren tegen 1,9% rente.
  2. Een gebruikte Citroën financieren tegen 5,9% rente.

Per model zijn er verschillende looptijden, bedragen en rentes mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bij een auto kopen hoort ook een auto verzekeren. Wij zijn verbonden met Centraal Beheer Achmea en sluiten per jaar 200 verzekeringen af met de volgende voordelen:

  • Geen eigen risico bij schade
  • 3 jaar aanschafwaardedekking
  • Gratis vervangend vervoer
  • Geen eigen risico bij ruitschade
  • Als uw werkgever verbonden is met Centraal Beheer krijgt u extra korting.

Voor het aanvragen en zaken daarna heeft u ons als aanspreekpunt. Ook bij schade regelen wij het voor u.

200