Personenauto's
Hyundai Santa Fe
Hyundai Santa Fe

LET OP: De Nieuwe Hyundai Santa Fe wordt verwacht. Nu alvast meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Met een dynamische nieuwe hybride-aandrijflijn en een nieuw ontwerp 'from scratch' biedt de nieuwe Hyundai Santa Fe nu meer ruimte en stijl, terwijl je nog verder komt op een liter benzine. De SUV heeft nu een nog gedurfder en onderscheidend ontwerp en is voorzien van de laatste slimme technologie. De Hyundai Santa Fe Hybrid combineert stoere looks met een dynamische, verfijnde uitstraling. Nieuwe designelementen zorgen voor een uniek statement in de SUV-klasse.

De nieuwe Hyundai Santa Fe Hybrid tilt brandstofefficiëntie naar een hoger niveau met een dynamische combinatie van een krachtige turbobenzinemotor, een elektromotor en een lithium-ion-polymeerbatterij. De door een batterij gevoede elektromotor werkt samen met de benzinemotor om zowel het brandstofverbruik als de emissie te verlagen.
De nieuwe Santa Fe is groter, beter, mooier. Bekijk het zelf!

Private lease

U kunt de Hyundai Santa Fé ook rijden tegen een vast bedrag per maand. Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze verkopers.

Hyundai Santa Fe (1)

U kunt de Hyundai Santa Fé ook rijden tegen een vast bedrag per maand. Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze verkopers.

84
Inruilen van uw auto

Benieuwd wat u terug krijgt voor uw huidige auto? Vraag een inruilvoorstel aan en ontvang binnen één werkdag een persoonlijke offerte.

Verkoop 3
Financiele mogelijkheden

Bij ons bepaalt u zelf op welke manier u uw auto financiert. Ook kunt u bij ons een voordelige autozekering afsluiten via Centraal Beheer Achmea.

U kunt een auto ook per maand betalen door private lease of een aantrekkelijke financiering. Wij zijn verbonden met Hyundai Finance en kunnen u verschillende financieringsvormen aanbieden, bijvoorbeeld:

  1. Een nieuwe Hyundai financieren tegen 5,9% rente.
  2. Een gebruikte Hyundai financieren tegen 5,9% rente.

Per model zijn er verschillende looptijden, bedragen en rentes mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bij een auto kopen hoort ook een auto verzekeren. Wij zijn verbonden met Centraal Beheer Achmea en sluiten per jaar 200 verzekeringen af met de volgende voordelen:

  • Geen eigen risico bij schade
  • 3 jaar aanschafwaardedekking
  • Gratis vervangend vervoer
  • Geen eigen risico bij ruitschade
  • Als uw werkgever verbonden is met Centraal Beheer krijgt u extra korting.

Voor het aanvragen en zaken daarna heeft u ons als aanspreekpunt. Ook bij schade regelen wij het voor u.

Bereken uw premie
200