Personenauto's
Hyundai-Santa-Fe
Hyundai Santa Fé

De Hyundai Santa Fe is een krachtige, elegante SUV met toonaangevende ruimte en veiligheidsvoorzieningen. Het uiterlijk is stoer, atletisch en gedurfd. Bijzonder is zijn krachtige voorzijde met de Cascade-grille en de opvallende twin-koplampen met LED-dagrijverlichting. 

Rustgevende Technologie in een hightech SUV

De nieuwe Santa Fe is voorzien van talloze innovatieve technologieën die helpen stress te voorkomen tijdens de rit. Een comfortzone voor alle inzittenden dankzij de zogenoemde Calm Tech. Het verbetert niet alleen de wegligging, het kijkt ook uit voor andere weggebruikers en zorgt er zelfs voor dat inzittenden de auto niet verlaten voordat dat veilig kan. De Calm Tech-systemen werken op de achtergrond om stress te beperken, zodat je niet uit je comfortzone hoeft te komen.

HTRACTM All-Wheel Drive-systeem

Het All-Wheel Drive-systeem zorgt voor handling en controle voor een ongekend niveau van vertrouwen. HTRACTM verdeelt de aandrijfkracht actief over alle vier de wielen voor het bereiken van een optimale stabiliteit ongeacht de wegcondities. Anders dan mechanische vierwielaandrijving van veel andere merken, past HTRACTM de mate van aandrijfkracht per wiel afzonderlijk aan via powercontrole en remmen.
De nieuwe Santa Fe is voorzien van talloze innovatieve technologieën die helpen stress te voorkomen tijdens de rit. Ontdek de technologieën in de video.

Private lease

U kunt de Hyundai Santa Fé ook rijden tegen een vast bedrag per maand. Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze verkopers.

5628102_02087_2019-hyundai-santa-fe-sport_001.png

U kunt de Hyundai Santa Fé ook rijden tegen een vast bedrag per maand. Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze verkopers.

84
Inruilen van uw auto

Benieuwd wat u terug krijgt voor uw huidige auto? Vraag een inruilvoorstel aan en ontvang binnen één werkdag een persoonlijke offerte.

Verkoop 3
Financiele mogelijkheden

Bij ons bepaalt u zelf op welke manier u uw auto financiert. Ook kunt u bij ons een voordelige autozekering afsluiten via Centraal Beheer Achmea.

U kunt een auto ook per maand betalen door private lease of een aantrekkelijke financiering. Wij zijn verbonden met Hyundai Finance en kunnen u verschillende financieringsvormen aanbieden, bijvoorbeeld:

  1. Een nieuwe Hyundai financieren tegen 5,9% rente.
  2. Een gebruikte Hyundai financieren tegen 5,9% rente.

Per model zijn er verschillende looptijden, bedragen en rentes mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bij een auto kopen hoort ook een auto verzekeren. Wij zijn verbonden met Centraal Beheer Achmea en sluiten per jaar 200 verzekeringen af met de volgende voordelen:

  • Geen eigen risico bij schade
  • 3 jaar aanschafwaardedekking
  • Gratis vervangend vervoer
  • Geen eigen risico bij ruitschade
  • Als uw werkgever verbonden is met Centraal Beheer krijgt u extra korting.

Voor het aanvragen en zaken daarna heeft u ons als aanspreekpunt. Ook bij schade regelen wij het voor u.

Bereken uw premie
200