Personenauto's
Header Website Auto's - Plugin.jpg
Hyundai Ioniq Plug-in Hybrid

De nieuwe IONIQ Plug-in Hybrid biedt het beste van twee werelden. Rijd elektrisch wanneer jij dat wil, krijg ondersteuning van de benzinemotor als dat nodig is. De krachtige 8,9 kWh lithium-ion-polymeerbatterij zorgt voor een volledig elektrische actieradius van 66 kilometer (volgens WLTP) met een simpele druk op de knop van de EV-modus.

En als de puur elektrische modus is uitgeput, functioneert de IONIQ Plug-in Hybrid net als de IONIQ Hybrid. Dankzij de volledig parallelhybride aandrijving kun je gebruikmaken van de aandrijving van de benzinemotor, of van de elektromotor of van beide tegelijk. Het instelbare regeneratieve remsysteem laadt de batterij onderweg op doordat het tijdens vertragen energie terugwint. Het maakt dus niet uit hoe ver je rijdt, de IONIQ Plug-in Hybrid biedt je flexibiliteit. Rijd overal naartoe en bij aankomst plug je in op een laadpunt.
Bekijk de video en ontdek de unieke hybride technologie van de Hyundai Ioniq.

Vergelijk deze auto

Vergelijk deze auto met andere modellen en kom er achter welke auto het beste bij u past. U kunt drie modellen naast elkaar zetten en vervolgens ook voor alledrie de modellen offertes aanvragen.

84
Inruilen van uw auto

Benieuwd wat u terug krijgt voor uw huidige auto? Vraag een inruilvoorstel aan en ontvang binnen één werkdag een persoonlijke offerte.

Verkoop 3
Financiele mogelijkheden

Bij ons bepaalt u zelf op welke manier u uw auto financiert. Ook kunt u bij ons een voordelige autozekering afsluiten via Centraal Beheer Achmea.

U kunt een auto ook per maand betalen door private lease of een aantrekkelijke financiering. Wij zijn verbonden met Hyundai Finance en kunnen u verschillende financieringsvormen aanbieden, bijvoorbeeld:

  1. Een nieuwe Hyundai financieren tegen 5,9% rente.
  2. Een gebruikte Hyundai financieren tegen 5,9% rente.

Per model zijn er verschillende looptijden, bedragen en rentes mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bij een auto kopen hoort ook een auto verzekeren. Wij zijn verbonden met Centraal Beheer Achmea en sluiten per jaar 200 verzekeringen af met de volgende voordelen:

  • Geen eigen risico bij schade
  • 3 jaar aanschafwaardedekking
  • Gratis vervangend vervoer
  • Geen eigen risico bij ruitschade
  • Als uw werkgever verbonden is met Centraal Beheer krijgt u extra korting.

Voor het aanvragen en zaken daarna heeft u ons als aanspreekpunt. Ook bij schade regelen wij het voor u.

Bereken uw premie
200