Personenauto's
Header Website Auto's 4.jpg
Hyundai Ioniq Hybrid

Met de dynamische combinatie van een uitgekiende benzinemotor met directe inspuiting en een door een batterij gevoede elektromotor brengt de nieuwe Hyundai IONIQ Hybrid het begrip brandstofefficiency naar een nog hoger niveau. En dat doet hij met een uitzonderlijk systeemvermogen van 103,6 kW (141 pk).

Afhankelijk van de omstandigheden schakelt de nieuwe IONIQ Hybrid naadloos tussen de elektromotor en de benzinemotor. Via regeneratief remmen helpt de elektromotor ook de auto te vertragen. Dan wordt ook de 1,56 kWh grote lithium-ion-polymeerbatterij opgeladen die de elektromotor voedt. Gezamenlijk zorgen beide motoren voor een rijervaring die veel opwindender is dan je voor mogelijk houdt met een hybrideauto.
Bekijk de video en ontdek de unieke hybride technologie van de Hyundai Ioniq Hybrid.

Vergelijk deze auto

Vergelijk deze auto met andere modellen en kom er achter welke auto het beste bij u past. U kunt drie modellen naast elkaar zetten en vervolgens ook voor alledrie de modellen offertes aanvragen.

84
Inruilen van uw auto

Benieuwd wat u terug krijgt voor uw huidige auto? Vraag een inruilvoorstel aan en ontvang binnen één werkdag een persoonlijke offerte.

Verkoop 3
Financiele mogelijkheden

Bij ons bepaalt u zelf op welke manier u uw auto financiert. Ook kunt u bij ons een voordelige autozekering afsluiten via Centraal Beheer Achmea.

U kunt een auto ook per maand betalen door private lease of een aantrekkelijke financiering. Wij zijn verbonden met Hyundai Finance en kunnen u verschillende financieringsvormen aanbieden, bijvoorbeeld:

  1. Een nieuwe Hyundai financieren tegen 5,9% rente.
  2. Een gebruikte Hyundai financieren tegen 5,9% rente.

Per model zijn er verschillende looptijden, bedragen en rentes mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bij een auto kopen hoort ook een auto verzekeren. Wij zijn verbonden met Centraal Beheer Achmea en sluiten per jaar 200 verzekeringen af met de volgende voordelen:

  • Geen eigen risico bij schade
  • 3 jaar aanschafwaardedekking
  • Gratis vervangend vervoer
  • Geen eigen risico bij ruitschade
  • Als uw werkgever verbonden is met Centraal Beheer krijgt u extra korting.

Voor het aanvragen en zaken daarna heeft u ons als aanspreekpunt. Ook bij schade regelen wij het voor u.

Bereken uw premie
200