Personenauto's
Hyundai i30 facelift
Hyundai i30

De vernieuwde i30 heeft nieuwe voor- en achterbumpers, een volledig nieuw ontworpen voorgrille en nieuwe LED-koplampen met V-vormige dagrijverlichting. De op de motorsport geïnspireerde N Line uitvoering, die voorheen alleen beschikbaar was op de Hatchback en Fastback, is nu ook beschikbaar voor de i30 Wagon. Duidelijk herkenbaar zijn de aangepaste bumpers, 18-inch lichtmetalen velgen, dubbel uitlaatsierstuk en natuurlijk het N Line interieur, nu in Suede/Lederlook met N Line stuurwiel en versnellingspook. U kunt kiezen uit 10 exterieurkleuren, waaronder drie nieuwe tinten: Silky Bronze, Sunset Red en Dark Knight. 
Ontdek hier de compleet vernieuwde i30.

84
Inruilen van uw auto

Benieuwd wat u terug krijgt voor uw huidige auto? Vraag een inruilvoorstel aan en ontvang binnen één werkdag een persoonlijke offerte.

Verkoop 3
Financiele mogelijkheden

Bij ons bepaalt u zelf op welke manier u uw auto financiert. Ook kunt u bij ons een voordelige autozekering afsluiten via Centraal Beheer Achmea.

U kunt een auto ook per maand betalen door private lease of een aantrekkelijke financiering. Wij zijn verbonden met Hyundai Finance en kunnen u verschillende financieringsvormen aanbieden, bijvoorbeeld:

  1. Een nieuwe Hyundai financieren tegen 5,9% rente.
  2. Een gebruikte Hyundai financieren tegen 5,9% rente.

Per model zijn er verschillende looptijden, bedragen en rentes mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bij een auto kopen hoort ook een auto verzekeren. Wij zijn verbonden met Centraal Beheer Achmea en sluiten per jaar 200 verzekeringen af met de volgende voordelen:

  • Geen eigen risico bij schade
  • 3 jaar aanschafwaardedekking
  • Gratis vervangend vervoer
  • Geen eigen risico bij ruitschade
  • Als uw werkgever verbonden is met Centraal Beheer krijgt u extra korting.

Voor het aanvragen en zaken daarna heeft u ons als aanspreekpunt. Ook bij schade regelen wij het voor u.

Bereken uw premie
200