Personenauto's
hyundai i20 header
Hyundai i20

De nieuwe Hyundai i20 is dynamisch, onderscheidend en zet de nieuwe standaard in het segment van de compacte middenklassers. Naast de lengte is deze nieuwe aanwinst ook voorzien van een lagere daklijn. De i20 is daardoor ruimer en oogt nog stijlvoller. Verder is de nieuwe Hyundai i20 het eerste Hyundai model in Europa dat ontworpen is volgens Hyundai's ontwerpfilosofie Sensuous Sportiness: een harmonieuze combinatie van dynamische proporties, stijl en technologie.  

 Bekijk de video en ontdek waarom de Hyundai i20 heerst in het A-segment.

Vergelijk deze auto

Private lease

U kunt de Hyundai i20 ook rijden tegen een vast bedrag per maand. Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze verkopers.

Hyundai i20 facelift

U kunt de Hyundai i20 ook rijden tegen een vast bedrag per maand. Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze verkopers.

84
Inruilen van uw auto

Benieuwd wat u terug krijgt voor uw huidige auto? Vraag een inruilvoorstel aan en ontvang binnen één werkdag een persoonlijke offerte.

Verkoop 3
Financiele mogelijkheden

Bij ons bepaalt u zelf op welke manier u uw auto financiert. Ook kunt u bij ons een voordelige autozekering afsluiten via Centraal Beheer Achmea.

U kunt een auto ook per maand betalen door private lease of een aantrekkelijke financiering. Wij zijn verbonden met Hyundai Finance en kunnen u verschillende financieringsvormen aanbieden, bijvoorbeeld:

  1. Een nieuwe Hyundai financieren tegen 5,9% rente.
  2. Een gebruikte Hyundai financieren tegen 5,9% rente.

Per model zijn er verschillende looptijden, bedragen en rentes mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bij een auto kopen hoort ook een auto verzekeren. Wij zijn verbonden met Centraal Beheer Achmea en sluiten per jaar 200 verzekeringen af met de volgende voordelen:

  • Geen eigen risico bij schade
  • 3 jaar aanschafwaardedekking
  • Gratis vervangend vervoer
  • Geen eigen risico bij ruitschade
  • Als uw werkgever verbonden is met Centraal Beheer krijgt u extra korting.

Voor het aanvragen en zaken daarna heeft u ons als aanspreekpunt. Ook bij schade regelen wij het voor u.

Bereken uw premie
200