Personenauto's
Header nieuwe I10
Hyundai i10

Groots in alle opzichten

De nieuwe Hyundai i10 trekt vanaf de eerste blik je aandacht. Een stoere verschijning. Opvallende styling, compact van buiten en groots van binnen.
Met zijn dynamische ontwerp, vooruitstrevende veiligheidssysteem en geraffineerde connectiviteit is de i10 in alle opzichten gegroeid. 

  • Wendbaar en ruim
  • Zuinige benzine motor
  • Verbeterde connectiviteit

Stoere verschijning

De nieuwe Hyundai i10 is een stoere nieuwe auto. In vergelijking met zijn voorganger is de carroserrie breder en is de daklijn lager. Hierdoor staat de nieuwe Hyundai i10 nog steviger op zijn wielen.
Met een opvallende brede, glanzende zwarte grille en moderne koplampen trekt hij overdag en in de nacht meteen de aandacht!

Flexibel en ruim

De nieuwe Hyundai i10 is een handige stadsauto waarmee je makkelijk door het drukke stadsverkeer manoeuvreert en parkeren in de kleinste parkeerplaats is geen probleem!
Je staat versteld van zijn wendbaarheid. Dit ervaar je natuurlijk het best tijdens een proefrit! De Hyundai i10 combineert compacte buitenmaten met veel interieurruimte. 
Ook is er voldoende ruimte voor alle bagage voor als je een weekendje weg gaat! De kofferbak is met zijn 252 liter inhoud niet alleen een van de grootste in het segment,
maar ook een van de flexibelste. Klap de gedeelde rugleuning van de achterbank met één hand neer voor maximaal 1.050 liter aan bagageruimte.  

 

 

Ontwerp jouw persoonlijke, perfecte Hyundai i10

Je kunt de nieuwe Hyundai i10 helemaal persoonlijk, naar jouw smaak personaliseren! Er zijn maarliefst tien carrosseriekleuren, en per kleur de optie van een zwart of rood dak! Totaal zijn er 22 varianties mogelijk, hoe gaaf is dat?!

 

Zuinige benzinemotor

De nieuwe Hyundai i10 is leverbaar met de 1.0-liter MPi-driecilinder benzinemotor. Deze komt met 49 KW (67 pk) aan vermogen en 96 Nm koppel. Idle Stop and Go (ISG) is standaard op de nieuwe Hyundai i10; dit zorgt er voor dat de motor automatisch uitschakeld wanneer de nieuwe Hyundai i10 tot stilkant komt. Dit zorgt voor zowel een lager benzineverbruik als een lagere CO2-uitstoot.

 

Bluelink

Bedien je nieuwe Hyundai i10 op de afstand via je smartphone, of als je zelf wil, met je stem! Je kunt bijvoorbeeld de airco regelen, de deuren ontgrendelen of vergrendelen. Ook kun je je nieuwe Hyundai i10 gemakkelijk terugvinden op een grote parkeerplaats! Ook is de nieuwe Hyundai i10 standaard uitgerust met eCall. Deze functie schakelt automatisch hulpdiensten in wanneer als gevolg van een aanrijding de airbags worden geactiveerd. Voor hulp kun je ook – 24/7, 365 dagen per jaar – op de noodknop in de auto drukken.  

  
Bekijk de video en ontdek de Nieuwe Hyundai i10

84
Inruilen van uw auto

Benieuwd wat u terug krijgt voor uw huidige auto? Vraag een inruilvoorstel aan en ontvang binnen één werkdag een persoonlijke offerte.

Verkoop 3
Financiele mogelijkheden

Bij ons bepaalt u zelf op welke manier u uw auto financiert. Ook kunt u bij ons een voordelige autozekering afsluiten via Centraal Beheer Achmea.

U kunt een auto ook per maand betalen door private lease of een aantrekkelijke financiering. Wij zijn verbonden met Hyundai Finance en kunnen u verschillende financieringsvormen aanbieden, bijvoorbeeld:

  1. Een nieuwe Hyundai financieren tegen 5,9% rente.
  2. Een gebruikte Hyundai financieren tegen 5,9% rente.

Per model zijn er verschillende looptijden, bedragen en rentes mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bij een auto kopen hoort ook een auto verzekeren. Wij zijn verbonden met Centraal Beheer Achmea en sluiten per jaar 200 verzekeringen af met de volgende voordelen:

  • Geen eigen risico bij schade
  • 3 jaar aanschafwaardedekking
  • Gratis vervangend vervoer
  • Geen eigen risico bij ruitschade
  • Als uw werkgever verbonden is met Centraal Beheer krijgt u extra korting.

Voor het aanvragen en zaken daarna heeft u ons als aanspreekpunt. Ook bij schade regelen wij het voor u.

Bereken uw premie
200