Personenauto's
aircross 4
Citroën C5 Aircross

De 4,50m lange Citroën C5 Aircross SUV onderscheidt zich door een sterke en dynamische persoonlijkheid, zonder agressief over te komen. Hij heeft typische SUV-kenmerken: een brede en imposante voorzijde, een hoge en fraai gewelfde motorkap, een bodemvrijheid van 230 mm, bescherming op de dorpels en de wielkasten en in twee kleuren uitgevoerde gestileerde dakrelingen. Hiernaast onderscheidt de C5 Aircross zich als de meest comfortabele SUV van zijn segment door unieke innovaties zoals Progressive Hydraulic Cushions en Advanced Comfort Seats.

De nieuwe Citroën C5 Aircross SUV is optioneel uit te rusten met een panoramisch schuif-/kanteldak. Het zijaanzicht onderscheidt zich door een optisch zwevend dak dankzij het rondom aansluitende glasoppervlak. Het passagierscompartiment wordt geaccentueerd door de verchroomde "C" rond de portierruiten. De brede en verticale achterzijde suggereert een uiterst royale bagageruimte (580 tot 720 liter).

Voor het exterieur zijn er 30 combinaties mogelijk met een keuze uit 7 carrosseriekleuren (Polar White, Perla Nera Black, Platinium Grey, Steel Grey, Volcano Red, Tijuca Blue en Pearl White) en 3 Color Packs (Anodised Silver, Anodised White en Anodised Red). De carrosseriekleuren kunnen worden gecombineerd met een dak in de kleur Perla Nera Black.

In het interieur gaat de personalisering verder met 5 ambiances die spelen met licht, warmte en verfijning. Naast de standaardambiance zijn dit de ambiances Wild Grey, Metropolitan Beige, Metropolitan Grey en Hype Brown. 
Citroën onthult Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV, een echte SUV, een gespierd en tegelijkertijd beschermend uiterlijk en een grote bodemvrijheid. Ontdek het zelf in de video.

Private lease

U kunt de Citroën C5 Aircross ook rijden tegen een vast bedrag per maand. Vraag één van onze verkopers naar de voorwaarden.

c5aircross

U kunt de Citroën C5 Aircross ook rijden tegen een vast bedrag per maand. Vraag één van onze verkopers naar de voorwaarden.

84
Inruilen van uw auto

Benieuwd wat u terug krijgt voor uw huidige auto? Vraag een inruilvoorstel aan en ontvang binnen één werkdag een persoonlijke offerte.

Verkoop 3
Financiele mogelijkheden

Bij ons bepaalt u zelf op welke manier u uw auto financiert. Ook kunt u bij ons een voordelige autozekering afsluiten via Centraal Beheer Achmea.

Anderen bekeken ook

U kunt een auto ook per maand betalen door private lease of een aantrekkelijke financiering. Wij zijn verbonden met PSA Finance en kunnen u verschillende financieringsvormen aanbieden, bijvoorbeeld:

  1. Een nieuwe Citroën financieren tegen 1,9% rente.
  2. Een gebruikte Citroën financieren tegen 5,9% rente.

Per model zijn er verschillende looptijden, bedragen en rentes mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bij een auto kopen hoort ook een auto verzekeren. Wij zijn verbonden met Centraal Beheer Achmea en sluiten per jaar 200 verzekeringen af met de volgende voordelen:

  • Geen eigen risico bij schade
  • 3 jaar aanschafwaardedekking
  • Gratis vervangend vervoer
  • Geen eigen risico bij ruitschade
  • Als uw werkgever verbonden is met Centraal Beheer krijgt u extra korting.

Voor het aanvragen en zaken daarna heeft u ons als aanspreekpunt. Ook bij schade regelen wij het voor u.

200