Personenauto's
Citroen-C5_Aircross_Hybrid-2020-4
Citroën C5 Aircross Hybrid

De Citroën C5 Aircross SUV Hybrid combineert de PureTech 180 S&S benzinemotor met een 80 kW sterke elektrische motor die tussen de benzinemotor en de speciale ë-EAT8-transmissie is gepositioneerd. De elektromotor wordt gevoed door een 13,2 kWh sterke Li-Ion batterij die het mogelijk maakt om tot 50 kilometer elektrisch te kunnen rijden, volgens de WLTP cyclus. In hybridemodus levert de voorwiel aangedreven SUV een systeemvermogen van 225 pk en een maximumkoppel van 320 Nm.

De speciale ë-EAT8-automaat is gebaseerd op de bekende EAT8 automaat en heeft geoptimaliseerde bakverhoudingen. Hij heeft ook een geavanceerd remsysteem dat energie opslaat die vrijkomt bij remmen of snelheid minderen. De vrijgekomen energie wordt vervolgens gebruikt om de accu op te laden tijdens het rijden, voor een grotere elektrische actieradius.
Bekijk de video en ontdek de eerste plug-in hybrid van Citroën.

Private lease

U kunt de Citroën C5 Aircross Hybrid ook rijden tegen een vast bedrag per maand. Vraag één van onze verkopers naar de voorwaarden.

Citroen-C5_Aircross_Hybrid-2020-7

U kunt de Citroën C5 Aircross Hybrid ook rijden tegen een vast bedrag per maand. Vraag één van onze verkopers naar de voorwaarden.

84
Inruilen van uw auto

Benieuwd wat u terug krijgt voor uw huidige auto? Vraag een inruilvoorstel aan en ontvang binnen één werkdag een persoonlijke offerte.

Verkoop 3
Financiele mogelijkheden

Bij ons bepaalt u zelf op welke manier u uw auto financiert. Ook kunt u bij ons een voordelige autozekering afsluiten via Centraal Beheer Achmea.

U kunt een auto ook per maand betalen door private lease of een aantrekkelijke financiering. Wij zijn verbonden met PSA Finance en kunnen u verschillende financieringsvormen aanbieden, bijvoorbeeld:

  1. Een nieuwe Citroën financieren tegen 1,9% rente.
  2. Een gebruikte Citroën financieren tegen 5,9% rente.

Per model zijn er verschillende looptijden, bedragen en rentes mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bij een auto kopen hoort ook een auto verzekeren. Wij zijn verbonden met Centraal Beheer Achmea en sluiten per jaar 200 verzekeringen af met de volgende voordelen:

  • Geen eigen risico bij schade
  • 3 jaar aanschafwaardedekking
  • Gratis vervangend vervoer
  • Geen eigen risico bij ruitschade
  • Als uw werkgever verbonden is met Centraal Beheer krijgt u extra korting.

Voor het aanvragen en zaken daarna heeft u ons als aanspreekpunt. Ook bij schade regelen wij het voor u.

200