Personenauto's
Citroen C3 4 website
Citroën C3

De Nieuwe Citroën C3 is direct herkenbaar aan zijn karaktervolle, unieke design. De stoere en dynamische look van de Nieuwe Citroën C3 geeft hem een krachtige uitstraling. Zijn gespierde vormen, die worden geaccentueerd door nieuwe grafische elementen, doen sterk denken aan een SUV. Met maar liefst 97 mogelijke kleurcombinaties voor de carrosserie kunt u uw eigen unieke auto maken. De Nieuwe Citroën C3 onderscheidt zich in zijn segment door zijn comfort dankzij de nieuwe Advanced Comfort Seats en zijn onovertroffen veercomfort. Met dank aan de 12 rijhulpsystemen biedt deze moderne en connectieve auto bovendien volop gebruiksgemak!
Maak kennis met de Nieuwe Citroën C3! Dit model is een gefacelifte uitvoering van het bestaande model en heeft nog meer karakter met de vernieuwde voorzijde. Daarnaast heeft het nieuwe model niet 36 maar 97 kleurencombinaties en is daarmee meer dan ooit een auto van nu en "Inspired By You".

Private Lease

U kunt de Nieuwe Citroën C3 ook rijden tegen een vast bedrag per maand. Bepaal het te betalen maandbedrag met één van onze verkopers.

Citroen C3

U kunt de Nieuwe Citroën C3 ook rijden tegen een vast bedrag per maand. Bepaal het te betalen maandbedrag met één van onze verkopers.

84
Inruilen van uw auto

Benieuwd wat u terug krijgt voor uw huidige auto? Vraag een inruilvoorstel aan en ontvang binnen één werkdag een persoonlijke offerte.

Verkoop 3
Financiele mogelijkheden

Bij ons bepaalt u zelf op welke manier u uw auto financiert. Ook kunt u bij ons een voordelige autozekering afsluiten via Centraal Beheer Achmea.

U kunt een auto ook per maand betalen door private lease of een aantrekkelijke financiering. Wij zijn verbonden met PSA Finance en kunnen u verschillende financieringsvormen aanbieden, bijvoorbeeld:

  1. Een nieuwe Citroën financieren tegen 1,9% rente.
  2. Een gebruikte Citroën financieren tegen 5,9% rente.

Per model zijn er verschillende looptijden, bedragen en rentes mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bij een auto kopen hoort ook een auto verzekeren. Wij zijn verbonden met Centraal Beheer Achmea en sluiten per jaar 200 verzekeringen af met de volgende voordelen:

  • Geen eigen risico bij schade
  • 3 jaar aanschafwaardedekking
  • Gratis vervangend vervoer
  • Geen eigen risico bij ruitschade
  • Als uw werkgever verbonden is met Centraal Beheer krijgt u extra korting.

Voor het aanvragen en zaken daarna heeft u ons als aanspreekpunt. Ook bij schade regelen wij het voor u.

Bereken uw premie
200