Personenauto's
C3 Aircross 9
Citroën C3 Aircross

Een compacte SUV zonder compromissen op comfort en functionaliteit. Dit komt door zijn stoere uiterlijk, vele personaliseringsmogelijkheden, 12 geavanceerde veiligheid- en rijhulpsystemen en het meest ruimte en flexibele interieur in zijn segment.
De op de concept car C-Aircross van begin 2017 geïnspireerde nieuwe Citroën C3 Aircross geeft op zijn eigen onderscheidende wijze een vervolg op het SUV-offensief van het merk met een uniek design met een stoer en origineel karakter. Een karakter dat niet alleen het Citroën-SUV weerspiegelt, maar ook onlosmakelijk is verbonden met de wereld van de SUV. Bekijk de video van de auto.

Private lease

U kunt de Citroën C3 Aircross ook rijden tegen een vast bedrag per maand. Vraag naar één van onze verkopers voor de voorwaarden.

c3 aircross png

U kunt de Citroën C3 Aircross ook rijden tegen een vast bedrag per maand. Vraag naar één van onze verkopers voor de voorwaarden.

84
Inruilen van uw auto

Benieuwd wat u terug krijgt voor uw huidige auto? Vraag een inruilvoorstel aan en ontvang binnen één werkdag een persoonlijke offerte.

Verkoop 3
Financiele mogelijkheden

Bij ons bepaalt u zelf op welke manier u uw auto financiert. Ook kunt u bij ons een voordelige autozekering afsluiten via Centraal Beheer Achmea.

Anderen bekeken ook

U kunt een auto ook per maand betalen door private lease of een aantrekkelijke financiering. Wij zijn verbonden met PSA Finance en kunnen u verschillende financieringsvormen aanbieden, bijvoorbeeld:

  1. Een nieuwe Citroën financieren tegen 1,9% rente.
  2. Een gebruikte Citroën financieren tegen 5,9% rente.

Per model zijn er verschillende looptijden, bedragen en rentes mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bij een auto kopen hoort ook een auto verzekeren. Wij zijn verbonden met Centraal Beheer Achmea en sluiten per jaar 200 verzekeringen af met de volgende voordelen:

  • Geen eigen risico bij schade
  • 3 jaar aanschafwaardedekking
  • Gratis vervangend vervoer
  • Geen eigen risico bij ruitschade
  • Als uw werkgever verbonden is met Centraal Beheer krijgt u extra korting.

Voor het aanvragen en zaken daarna heeft u ons als aanspreekpunt. Ook bij schade regelen wij het voor u.

200