Personenauto's
Citroen e-berlingo (1)
Citroën ë-Berlingo

De nieuwe Citroën ë-Berlingo is een 100% elektrische gezinsauto met een flexibel in te delen interieur, een reusachtige bagageruimte en opbergruimtes in overvloed. De Citroën ë-Berlingo is de ideale auto voor iedereen, jong of oud, die actief en milieubewust leeft. Hij is praktisch en veelzijdig, ideaal voor outdoor-activiteiten en biedt nog meer rust en comfort.

Alle sterke punten van de benzine- of dieseluitvoeringen heeft de Citroën ë-Berlingo overgenomen: binnenruimte, flexibiliteit en gebruiksgemak. Voor een optimaal comfort van alle inzittenden beschikt hij over 3 onafhankelijke achterstoelen en de Modutop®. 

Alles in het interieur van de Citroën ë-Berlingo is gericht op gebruiksgemak. Op de middenconsole is de keuzeschakelaar voor de rijmodus aangebracht:
•    Normal voor het beste compromis tussen actieradius en rijprestaties,
•    Eco voor een optimaal energieverbruik,
•    Sport voor optimale prestaties doordat het maximale vermogen en koppel beschikbaar zijn.

Afhankelijk van de rijomstandigheden staat het lithium-ion accupakket van 50 kWh van de ë-Berlingo garant voor een actieradius van tot wel 280 km (WLTP). Gedurende 8 jaar of 160.000 km wordt een minimale laadcapaciteit van 70% van het accupakket gegarandeerd. Na 1 jaar of 20.000 km wordt een controlebeurt uitgevoerd en krijgt u een certificaat van de capaciteit van het accupakket. Vervolgens krijgt u na elke onderhoudsbeurt, dus om de 2 jaar of 40.000 km, een nieuw certificaat. Om de actieradius van de auto te vergroten wint de aandrijflijn energie terug bij het remmen of snelheid minderen. 
 
84
Inruilen van uw auto

Benieuwd wat u terug krijgt voor uw huidige auto? Vraag een inruilvoorstel aan en ontvang binnen één werkdag een persoonlijke offerte.

Verkoop 3
Financiele mogelijkheden

Bij ons bepaalt u zelf op welke manier u uw auto financiert. Ook kunt u bij ons een voordelige autozekering afsluiten via Centraal Beheer Achmea.

U kunt een auto ook per maand betalen door private lease of een aantrekkelijke financiering. Wij zijn verbonden met PSA Finance en kunnen u verschillende financieringsvormen aanbieden, bijvoorbeeld:

  1. Een nieuwe Citroën financieren tegen 1,9% rente.
  2. Een gebruikte Citroën financieren tegen 5,9% rente.

Per model zijn er verschillende looptijden, bedragen en rentes mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bij een auto kopen hoort ook een auto verzekeren. Wij zijn verbonden met Centraal Beheer Achmea en sluiten per jaar 200 verzekeringen af met de volgende voordelen:

  • Geen eigen risico bij schade
  • 3 jaar aanschafwaardedekking
  • Gratis vervangend vervoer
  • Geen eigen risico bij ruitschade
  • Als uw werkgever verbonden is met Centraal Beheer krijgt u extra korting.

Voor het aanvragen en zaken daarna heeft u ons als aanspreekpunt. Ook bij schade regelen wij het voor u.

200