12 januari 2018

Service van Visscher

De service van Visscher Autogroep gaat verder. U staat als klant centraal in ons bedrijf. Medio 2017 hebben wij een aantal video's opgenomen waarin we onze servicegerichtheid laten zien. Ontdek hoe wij uw auto poetsen, een trouwauto regelen, u adviseren en voor de innerlijke mens zorgen. 

Auto stuk bij sollicitatie

Stel je voor, je bent onderweg naar je sollicitatiegesprek en plotseling gaat het motorlampje van je auto branden. Wat doe je dan? Je zet de auto aan de kant en belt naar Visscher Autogroep. Wij denken met je mee en bedenken een passende oplossing zodat je toch op sollicitatiegesprek kan. De service van Visscher gaat verder.

Oldtimer trouwauto

Plannen om te gaan trouwen? Bij een onvergetelijke dag hoort een bijzondere auto. Met het aanbod van meer dan 50 oldtimers zit er voor iedere bruiloft wel een passende auto bij. Visscher maakt graag deel uit van deze onvergetelijke dag. Natuurlijk zijn de oldtimers ook te huur voor andere bijzondere gelegenheden, met of zonder chauffeur. Bekijk ons oldtimer aanbod online.

Persoonlijke verkopers

Iedere dag leren de verkopers bij door de verhalen van klanten. Ruim 65 jaar aan ervaring heeft ervoor gezorgd dat de verkopers bij Visscher uitstekend kunnen inspelen op de behoeften van de klant. Voor iedere klant legt Visscher de rode loper uit, ongeacht het budget. Wij denken graag met u mee om de perfecte auto te vinden.

Helden van de wasstraat

Is je auto toe aan een wasbeurt? Kom dan langs in Leerdam, Gorinchem of Culemborg om je auto te laten verwennen. In Culemborg beschikken wij over een poetsplaats als je auto net even wat extra aandacht nodig heeft.

Hapje eten tijdens onderhoud

Goed functioneren gaat gepaard met goede voeding. Het personeel van Visscher wordt goed verzorgd door de dames van de kantine. Moet je lang wachten op de reparatie van je auto en is het rond lunch tijd? Schroom dan niet en eet een hapje mee in de kantine!

Wij hopen u graag te mogen verwelkomen in een van onze vestigingen. Bekijk onze adressen en openingstijden op de contactpagina.

309