Fiat Original Care All-In onderhoudsbeurt
banner original care

Fiat Original Care All-In onderhoudsbeurt

Speciaal voor Fiats met een leeftijd van 5 jaar oud ouder is er Fiat Original Care in het leven geroepen. Fiat Original Care is een all-in onderhoudsbeurt voor een vast en scherp tarief, waarbij enkel gebruik wordt gemaakt van originele Fiat onderdelen. Hierdoor komt u nooit voor verassingen te staan!

Standaard All-In beurt €109,-                                                + €30 voor TwinAir

Aanvullende onderhoudsmodules

Het standaard tarief van de Fiat Original Care bedraagt €109,-. Voor TwinAir motoren is dit €139,-. Bij dit bedrag kunnen extra onderhoudsformules worden toegevoegd indien dit nodig is. U krijgt gratis advies over het al dan niet vervangen van bougies, luchtfilter, pollenfilter en/of remvloeistof.

Bougies € 75,-
Wanneer de bougies versleten zijn, zal de motor onregelmatig draaien, wat zorgt voor slijtage en een vergrote kans op een beschadigde motor. Om deze redenen is het belangrijk om de bougies regelmatig te vervangen.

Luchtfilter € 30,-
De lucht die door de motor wordt aangezogen, wordt gefiltert door het luchtfilter. Wanneer het filter verontreinigd is, kan de auto meer brandstof gaan verbruiken door een negatief effect op het lucht-brandstofmengsel.

Pollenfilter € 40,-
Beslaan de ramen sneller dan normaal, of ruikt u onaangename geurtjes in uw auto? Dan kan dit duiden op een vervuild pollenfilter. Zodra de pollen minder goed gefilterd worden, kan er bovendien een allergische reactie ontstaan bij inzittenden. Bent u allergisch? Vraag dan naar het Prime Filter (89,-).

Remvloeistof € 70,-
Remvloeistof veroudert en trekt vocht aan. Wanneer de remvloeistof veroudert is zal de remkracht verminderen en zal het vervangen moeten worden. Wanneer hier niks aan wordt gedaan verliezen de remmen in het ergste geval hun werking.

346