Nieuwe Peugeot Partner
  • nieuwe peugeot partner banner

Nieuwe Peugeot Partner

Als ondernemer bent u soms meer bezig met uw boekhouding dan met uw werk. Dan bent u natuurlijk op zoek naar een bedrijfsauto waarvan u zeker weet dat u goed investeert. Dankzij zijn zeer grote laadruimte, lage zakelijke gebruikskosten en technologieën die het rijplezier bevorderen, is de Peugeot Partner verkozen tot international van of the year 2019. Bovendien is de prijswinnende Peugeot Partner nu te financial leasen tegen 0% rente voor een periode van 5 jaar. Hierdoor is de nieuwe Peugeot Partner de beste investering voor elke ondernemer.

U profiteert tot en met 31 maart van 5 jaar 0% financial lease* én een introductievoordeel van € 500. Tevens hebben wij diverse uitvoeringen van de nieuwe Peugeot Partner op voorraad met veel voordeel op de aankoopprijs.

Wilt u de nieuwe Peugeot Partner zelf een keer ervaren? Kom dan langs voor een proefrit! Tot ziens in één van onze showrooms.


*De Full Operational Lease-vanafprijs is gebaseerd op een looptijd van 36 maanden en een kilometrage 30.000 per jaar. Dit is inclusief afschrijving, reparatie, pech hulp, onderhoud en banden, verzekering (met een eigen risico van €450), personen-, ongevallen-, en inzittendenverzekering en houderschapsbelasting. Deze actie is geldig t/m 31 maart 2019.

393