Ga weer fris & veilig de weg op!
  • Header Visscher PGH hygiëne & veiligheidspakket koppeling werkplaats

Ga weer fris & veilig de weg op!

Beste bezoeker,

Het coronavirus heeft uw auto en onze samenleving even stil laten staan. We zijn minder onderweg en stellen ons werkplaatsbezoek soms even uit. Maar net zoals normaal, verdient uw auto wel zijn aandacht. En juist nu, is uw veiligheid belangrijk!

Wij helpen u hier graag mee en denken daarbij aan uw gezondheid, veiligheid en mobiliteit. Mede hierom hanteren wij alle door het RIVM opgelegde veiligheidseisen. Wij zijn er voor u. Voor uw APK, onderhoud, een bandenwissel en/of reparatie. 

Tijd voor frisse lucht!
Ondanks dat de tijd even stil lijkt te hebben gestaan, komt het mooie weer eraan. Om te voorkomen dat uw aircosysteem vol ziektekiemen zit en/of een naar geurtje achterlaat, is het verstandig deze tijdig te laten inspecteren en reinigen. 

Om te zorgen dat u weer fris en veilig de weg op kunt, voeren wij daarnaast een gratis veiligheidscheck uit. Wij controleren uw auto op 29 cruciale punten, zodat u zich over uw auto geen zorgen hoeft te maken.

Wij introduceren het Visscher PGH hygiëne- & veiligheidspakket!

Voor slechts €49,- ontvangt u: 

  • Inspectie en reiniging van de airconditioning
  • Veiligheidscheck op 29 punten


Daarnaast checken wij graag gelijk uw interieurfilter. Het interieurfilter biedt bescherming en is perfect in de strijd tegen bacteriën en pollen. Visscher PGH Autogroep biedt u daarom nu 25% korting op alle interieurfilter pakketprijzen. Op deze manier bevindt u zich in een koele en gezonde interieurlucht als u onderweg bent.

Online een afspraak plannen
Plan zelf gemakkelijk en snel online een werkplaatsafspraak, door te klikken op onderstaande button:

Plan uw afspraak


Juist nu zijn wij er voor uw veiligheid!
Team Visscher PGH Autogroep

Het getoonde Visscher PGH hygiëne- & veiligheidspakket kan uitgevoerd worden bij alle vestigingen van Visscher PGH Autogroep. Het actietarief is geldig tot en met dinsdag 30 juni a.s. De korting op de interieurfilter pakketten wordt bij het opmaken van de factuur voor u verwerkt.

 

Beste bezoeker,

Wij hebben op onze vestigingen diverse corona maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

U bent van harte welkom voor de service en dienstverlening die u van ons gewend bent. Lees verder..

Met vriendelijke groet,
Team Visscher PGH Autogroep

418