FIAT BTW VRIJ
btw vrij actie banner

FIAT BTW VRIJ

21% BTW-voordeel. Omdat we iets te vieren hebben.

Toen de Fiat 500 in 1957 werd geïntroduceerd, betaalde je geen BTW. Om de 60e verjaardag van dit icoon te vieren, betaal je de hele maand december geen btw over alle modellen van Fiat. Zodoende rij je voor iets meer dan € 12.000 al in een nieuwe Fiat en kan je voordeel tot € 5.250 oplopen. Geïnteresseerd? Vind hieronder je favoriete Fiat en kijk wat je deze maand kunt besparen.

Fiat 124 Spider BTW VRIJ

   
 

The Italian way of going topless. De legendarische Fiat 124 Spider is terug en is opwindender dan ooit! Van de achterwielaandrijving tot het lederen interieur. Ontdek het gevoel van rijplezier en gooi ook midden in de winter het dak een keer open! Geïnteresseerd? Bekijk de prijslijst om te zien wat de hoogte van het BTW-bedrag en daarmee jouw voordeel is. Maar let op, de actie is alleen deze maand geldig! 

Bekijk hier de voorraad.

    Fiat 500 BTW VRIJ

De Fiat 500 is een auto van wereldformaat. Niet alleen omdat deze levende legende over de ideale maten beschikt. En dus handig en behendig is in de stad. Maar ook en vooral omdat de Fiat 500 leuk en slim is. Uniek en ondeugend. Modern en innovatief. Geïnteresseerd? Bekijk de prijslijst om te zien wat de hoogte van het BTW-bedrag en daarmee jouw voordeel is. Maar let op, de actie is alleen deze maand geldig! 

Bekijk hier de voorraad.

 
Fiat Punto BTW VRIJ    
 

De tijdloze, sportieve hatchback voor iedereen: praktisch, zuinig en milieuvriendelijk voor een ongekend scherpe prijs. Geïnteresseerd? Bekijk de prijslijst om te zien wat de hoogte van het BTW-bedrag en daarmee jouw voordeel is. Maar let op, de actie is alleen deze maand geldig! 

Bekijk hier de voorraad.

    Fiat Tipo BTW VRIJ

Ruim, comfortabel, goed uitgedacht. Dat geldt voor zowel de Tipo Hatchback als de nóg ruimere Tipo Stationwagon. Met vijf comfortabele zitplaatsen geven ze alles en iedereen de ruimte: zitruimte, hoofdruimte en beenruimte. Genoeg voor vijf volwassenen en hun bagage! Geïnteresseerd? Bekijk de prijslijst om te zien wat de hoogte van het BTW-bedrag en daarmee jouw voordeel is. Maar let op, de actie is alleen deze maand geldig! 

Bekijk hier de voorraad.

 
Fiat 500X BTW VRIJ    
 

De Fiat 500L is ontworpen met het oog op comfort, veiligheid en ruimte. Heel veel ruimte. Het resultaat? Een veelzijdige tot 7 zitplaatsen tellende MPV met alles wat een modern gezin zich maar kan wensen. Geïnteresseerd? Bekijk de prijslijst om te zien wat de hoogte van het BTW-bedrag en daarmee jouw voordeel is. Maar let op, de actie is alleen deze maand geldig! 

Bekijk hier de voorraad.

    Fiat 500L BTW VRIJ

De voordelen van een Sports Utility Vehicle en de functionaliteit van een stadsauto. Dat is in een notendop de Fiat 500X. Een comfortabele 5-zitter die opvalt door z’n Italiaanse design, het ruime interieur en de hoge zitpositie.! Geïnteresseerd? Bekijk de prijslijst om te zien wat de hoogte van het BTW-bedrag en daarmee jouw voordeel is. Maar let op, de actie is alleen deze maand geldig! 

Bekijk hier de voorraad.

 
Fiat Panda BTW VRIJ    
 

Je mag het gerust van de Fiat Panda zeggen: hij is verrassend ruim. Met zijn 5 deuren en maar liefst 775 liter laadruimte is hij nergens bang voor. Twaalf verhuisdozen? Een wasmachine? Een zandbak? Het past er allemaal in. Geïnteresseerd? Bekijk de prijslijst om te zien wat de hoogte van het BTW-bedrag en daarmee jouw voordeel is. Maar let op, de actie is alleen deze maand geldig! 

Bekijk hier de voorraad.

348