Elektrische modellen
Peugeot e-expert
Peugeot e-Expert
vanaf € 28.300,-

Ontdek de nieuwe 100% elektrische bestelwagen van Peugeot: de Peugeot e-Expert! Dankzij alle vertrouwde voordelen heeft deze elektrische bedrijfsauto alles in zich om uw werk te vereenvoudigen en aan al uw eisen te voldoen. De elektromotor met een vermogen van 100 kW (136 pk) zorgt voor een directe respons op het gaspedaal dankzij het onmiddellijk beschikbare koppel van 260 Nm, voor een soepele, dynamische en geruisloze rijervaring.

Een nieuwe vorm van rijplezier

 • Actieradius tot wel 330 km (WLTP)
 • Hetzelfde laadvolume en laadvermogen van maximaal 1200kg, 3 lengtes, uitvoeringen op maat
 • Soepel, schokvrij rijden
 • Stevige acceleraties dankzij het onmiddellijk beschikbare koppel
 • Een geluidloze motor
 • Een hoge mate van rijcomfort door het nagenoeg ontbreken van trillingen

De stoere grille van de compacte bedrijfsauto e-Expert wordt gesierd met de dichroïsche leeuw, het kenmerk van de elektrische Peugeot-modellen. De laadaansluiting bevindt zich achter een klep aan de voorzijde van de auto, aan de bestuurderszijde, voor een optimaal gebruiksgemak. Aan de achterzijde onderscheidt de elektrische uitvoering zich door de dichroïsche leeuw met groene en blauwe tinten en het specifieke "e-Expert"-embleem.

De Peugeot e-Expert biedt u nog altijd een zee aan ruimte met een nuttig laadvolume van tot wel 6,6 m3 en een nuttig laadvermogen van tot wel 1200kg bij een wagenhoogte van minder dan 1,90 m. Bovendien kunt u ook met de e-Expert een aanhanger trekken. Met de Compact-uitvoering, met een lengte van slechts 4,60 m, wordt een geheel nieuwe categorie elektrische bedrijfswagens geïntroduceerd. De Peugeot e-Expert is een ideale bedrijfsauto voor het rijden en parkeren in de stad, en dankzij de elektrische aandrijflijn is hij welkom in elke milieuzone.




U kunt een auto ook per maand betalen door private lease of een aantrekkelijke financiering. Wij zijn verbonden met PSA Finance en kunnen u verschillende financieringsvormen aanbieden, bijvoorbeeld:

 1. Een nieuwe Peugeot financieren tegen 1,9% rente.
 2. Een gebruikte Peugeot financieren tegen 5,9% rente.

Per model zijn er verschillende looptijden, bedragen en rentes mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bij een auto kopen hoort ook een auto verzekeren. Wij zijn verbonden met Centraal Beheer Achmea en sluiten per jaar 200 verzekeringen af met de volgende voordelen:

 • Geen eigen risico bij schade
 • 3 jaar aanschafwaardedekking
 • Gratis vervangend vervoer
 • Geen eigen risico bij ruitschade
 • Als uw werkgever verbonden is met Centraal Beheer krijgt u extra korting.

Voor het aanvragen en zaken daarna heeft u ons als aanspreekpunt. Ook bij schade regelen wij het voor u.

439