Elektrische modellen

De nieuwe Peugeot 2008 SUV heeft een stoer en imposant uiterlijk dat onderstreept wordt met een expressieve voorzijde, een horizontaal geplaatste motorkap en een grote bodemvrijheid. Aan elk detail is gedacht, waardoor de auto een elegenat en functioneel karakter heeft. De lichtsignatuur met full led-koplampen en de voor het merk karakteristieke led-achterlichten zorgt voor een moderne en hightech uitstraling.

Doe waar u zin in hebt en gun uzelf de vrijheid om te kiezen. De nieuwe Peugeot e-2008 SUV heeft een elektromotor met een vermogen van 100 kW (136 pk) en een koppel van 260 Nm. 
Bekijk de video en ontdek de eigenschappen van de nieuwe Peugeot 2008

Vergelijk deze auto

Vergelijk deze auto met andere modellen en kom er achter welke auto het beste bij u past. U kunt drie modellen naast elkaar zetten en vervolgens ook voor alledrie de modellen offertes aanvragen.

In de prijslijst vindt u alle informatie over deze auto zoals de standaard en extra opties, de motoren, de uitvoeringen en de afmetingen van de auto.

U kunt een auto ook per maand betalen door private lease of een aantrekkelijke financiering. Wij zijn verbonden met PSA Finance en kunnen u verschillende financieringsvormen aanbieden, bijvoorbeeld:

  1. Een nieuwe Peugeot financieren tegen 1,9% rente.
  2. Een gebruikte Peugeot financieren tegen 5,9% rente.

Per model zijn er verschillende looptijden, bedragen en rentes mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bij een auto kopen hoort ook een auto verzekeren. Wij zijn verbonden met Centraal Beheer Achmea en sluiten per jaar 200 verzekeringen af met de volgende voordelen:

  • Geen eigen risico bij schade
  • 3 jaar aanschafwaardedekking
  • Gratis vervangend vervoer
  • Geen eigen risico bij ruitschade
  • Als uw werkgever verbonden is met Centraal Beheer krijgt u extra korting.

Voor het aanvragen en zaken daarna heeft u ons als aanspreekpunt. Ook bij schade regelen wij het voor u.

Bereken uw premie
439