Elektrische modellen

 

De nieuwe Hyundai IONIQ Electric biedt een opwindende rijervaring, zonder uitstoot van schadelijke stoffen. Hij heeft een actieradius van 311 kilometer (volgens WLTP) op een volle batterij. De hoofdcomponenten van de elektrische aandrijflijn zijn verder verbeterd zodat de IONIQ Electric nog betere prestaties levert en een nog grotere actieradius biedt.

Profiteer van 36 procent extra capaciteit dankzij de verbeterde batterij van 38,3 kWh. Deze superefficiënte lithium-ion-polymeerbatterij voedt een elektromotor met een vermogen van 100 kW (136 pk). Die zorgt met een koppel van 295 Nm direct vanuit stilstand voor bliksemsnelle acceleraties: deze praktische vijfpersoonsauto sprint van 0 tot 100 km/u in 9,9 seconden.
Bekijk de video en ontdek de unieke hybride technologie van de Hyundai Ioniq Electric.

In de bronchure vindt u alle informatie over deze auto zoals de standaard en extra opties, de motoren, de uitvoeringen en de afmetingen van de auto.

U kunt een auto ook per maand betalen door private lease of een aantrekkelijke financiering. Wij zijn verbonden met Hyundai Finance en kunnen u verschillende financieringsvormen aanbieden, bijvoorbeeld:

  1. Een nieuwe Hyundai financieren tegen 5,9% rente.
  2. Een gebruikte Hyundai financieren tegen 5,9% rente.

Per model zijn er verschillende looptijden, bedragen en rentes mogelijk. Als u interesse heeft kunt u via onderstaande button informatie aanvragen.

Bij een auto kopen hoort ook een auto verzekeren. Wij zijn verbonden met Centraal Beheer Achmea en sluiten per jaar 200 verzekeringen af met de volgende voordelen:

  • Geen eigen risico bij schade
  • 3 jaar aanschafwaardedekking
  • Gratis vervangend vervoer
  • Geen eigen risico bij ruitschade
  • Als uw werkgever verbonden is met Centraal Beheer krijgt u extra korting.

Voor het aanvragen en zaken daarna heeft u ons als aanspreekpunt. Ook bij schade regelen wij het voor u.

Bereken uw premie
 

Beste bezoeker,

Wij hebben op onze vestigingen diverse corona maatregelen getroffen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

U bent van harte welkom voor de service en dienstverlening die u van ons gewend bent. Lees verder..

Met vriendelijke groet,
Team Visscher PGH Autogroep

439