Elektrische modellen

Optimaal ruimtegebruik in de vierdeurs Citroën C-Zero

Met een lengte van 3,47 meter, een breedte van 1,47 meter en een hoogte van 1,60 meter hoort de Citroën C-Zero tot de economyklasse. Ondanks het realief kleine formaat heeft de Citroën C-Zero een bagageruimte met een laadvolume van circa 165 liter. Met een wielbasis van 2,55 meter heeft de C-zero plek voor 4 personen.

Voor de aandrijving is de Citroën C-Zero uitgerust met een elektromotor achterin de auto met een vermogen van 49 kW (67 pk). Zijn energie haalt deze motor uit een lithium-ionen-accupack, welke uit 88 cellen bestaat. Als interne energiebron kan het economymodel bovendien gebruik maken van een systeem ter terugwinning van remenergie. Volledig opgeladen stellen de accu’s de Citroën C-Zero genoeg reserves ter beschikking om met enkel de elektrische aandrijving emissievrij circa 150 kilometer af te kunnen leggen. De maximumsnelheid van de elektrische auto ligt op 130 kilometer per uur.

Snel opladen in 30 minuten

De oplaadtijd van de accu’s van de Citroën C-Zero bedraagt aan een normale wandcontactdoos circa zes uur. De Citroën C-Zero kan echter sneller weer gebruikt worden wanneer de accu’s aangesloten worden op een sterkstroom stopcontact. Dan kan 80 procent van de accucapaciteit binnen een half uur worden opgeladen.
U kunt een auto ook per maand betalen door private lease of een aantrekkelijke financiering. Wij zijn verbonden met PSA Finance en kunnen u verschillende financieringsvormen aanbieden, bijvoorbeeld:

  1. Een nieuwe Citroën financieren tegen 1,9% rente.
  2. Een gebruikte Citroën financieren tegen 5,9% rente.

Per model zijn er verschillende looptijden, bedragen en rentes mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bij een auto kopen hoort ook een auto verzekeren. Wij zijn verbonden met Centraal Beheer Achmea en sluiten per jaar 200 verzekeringen af met de volgende voordelen:

  • Geen eigen risico bij schade
  • 3 jaar aanschafwaardedekking
  • Gratis vervangend vervoer
  • Geen eigen risico bij ruitschade
  • Als uw werkgever verbonden is met Centraal Beheer krijgt u extra korting.

Voor het aanvragen en zaken daarna heeft u ons als aanspreekpunt. Ook bij schade regelen wij het voor u.

439