• Coronamaatregelen zonder button

Geachte klant,

In de persconferentie van dinsdag 13 januari heeft premier Rutte een verlenging van de lockdown afgekondigd, ter bestrijding van het coronavirus. Deze lockdown zal worden verlengd t/m dinsdag 9 februari a.s. Middels dit bericht brengen wij u graag op de hoogte van de service en dienstverlening die wij u momenteel kunnen bieden.

Gemaakte werkplaatsafspraken 
Alle reeds geplande afspraken in onze werkplaats kunnen volgens de gemaakte afspraak doorgang vinden. Wij verzoeken u op tijd aanwezig te zijn voor het inleveren van de sleutel van uw auto. Het dragen van een mondkapje en het volgen van de RIVM-richtlijnen is hierbij verplicht. 

Te plannen werkplaatsafspraken
Onze werkplaatsen blijven geopend voor onderhoud, APK en/of reparatie. Plan eenvoudig en snel een afspraak via https://www.visscherpgh.nl/onderhoud

Showroomafspraken 
Heeft u een afspraak gepland voor een verkoopgesprek, het maken van een offerte en/of het maken van een proefrit? Of heeft u interesse in één van onze auto's? Wij nemen graag de mogelijkheden voor een afspraak op afstand en/of een proefrit aan huis met u door.

Aflevering auto
Heeft u een afspraak voor het ophalen van uw nieuwe auto of occasion gepland? Wij nemen contact met u op voor het doornemen van de mogelijkheden voor een aflevering aan huis.

Bereikbaarheid
Wij zijn de komende periode bereikbaar op de manieren die u van ons gewend bent. U kunt er vanuit gaan dat ook onze medewerkers de RIVM-richtlijnen in acht nemen en zorg dragen voor uw en onze veiligheid. Heeft u vragen over uw afspraak, auto en/of de beperkte showroom mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via ons algemene informatienummer 088 - 8650 000. 

Namens alle medewerkers van Visscher PGH Autogroep hopen wij dat u en uw dierbaren de coronaperiode in goede gezondheid doorkomen. 
 

448