Bedrijfswagens
wk3818-hp-vu-peugeot-partner-voty-1280x512-showroom.464804.18
Peugeot Partner
vanaf € 13.540,-

De nieuwe Peugeot Partner maakt het onmogelijke mogelijk. Met een ervaring van meer dan 20 jaar van veeleisend professioneel gebruik en een in zijn segment toonaangevende kwaliteit biedt de nieuwe Peugeot Partner dankzij de Peugeot i-Cockpit® een rijplezier en comfort die uniek zijn in de bedrijfswagenwereld.

Met zijn moderne, dynamische en hoogwaardige voorkomen is de nieuwe Peugeot Partner het ideale visitekaartje voor uzelf en uw bedrijf. De nieuwe Peugeot Partner onderscheidt zich door een nieuw evenwicht in zijn proporties. Dit geeft hem de hoogwaardige uitstraling van een dynamische, robuuste en compacte bestelwagen. De krachtige voorzijde, met een nieuw design van de grille en koplampen met een geïntegreerde verchroomde tand, is kenmerkend voor de nieuwe identeit van Peugeot.

Bijzonder praktisch is de Surround Rear Vision, een innovatieve functie die bij de gesloten bestelwagen de dode hoeken voor de bestuurder beperkt. Op het scherm, dat zich op de plaats van de binnenspiegel bevindt, worden de beelden van de camera in de voet van de rechter buitenspiegel en boven de achterdeuren weergegeven. 
Financial lease de Peugeot Partner

U kunt de Peugeot Partner ook financial leasen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

nieuwe partner png - kopie

U kunt de Peugeot Partner ook financial leasen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

U kunt een bedrijfswagen ook per maand betalen door een aantrekkelijke financial lease aanbieding. Wij zijn verbonden met PSA Finance en kunnen u verschillende financieringsvormen aanbieden.

Bij een auto kopen hoort ook een auto verzekeren. Wij zijn verbonden met Centraal Beheer Achmea en sluiten per jaar 200 verzekeringen af met de volgende voordelen:

  • Geen eigen risico bij schade
  • 3 jaar aanschafwaardedekking
  • Gratis vervangend vervoer
  • Geen eigen risico bij ruitschade
  • Als uw werkgever verbonden is met Centraal Beheer krijgt u extra korting.

Voor het aanvragen en zaken daarna heeft u ons als aanspreekpunt. Ook bij schade regelen wij het voor u.

Bereken uw premie
198