Bedrijfswagens
Peugeot e-Boxer (3)
Peugeot e-Boxer
vanaf € 57.990,-

Ontdek de nieuwe Peugeot e-Boxer, die alle kwaliteiten van de Peugeot Boxer combineert met de voordelen van een elektrische aandrijflijn. De nieuwe Peugeot e-Boxer is dankzij zijn 100% elektrische aandrijflijn welkom in elke milieuzone. De laadaansluiting bevindt zich achter een klep aan de voorzijde van de auto, aan de bestuurderszijde, voor een optimaal gebruiksgemak. Als een van de weinige elektrische bedrijfsauto's in zijn segment is de Peugeot e-Boxer ook leverbaar als chassis enkele cabine, chassis dubbele cabine en plancher cabine, zodat er voor uw bedrijf een ombouw op maat mogelijk is.

Een nieuwe vorm van rijplezier

 • Actieradius tot wel 340 km (WLTP)\
 • 80% opgeladen binnen 1 uur middels snelladen 
 • Hetzelfde laadvolume en laadvermogen als de Peugeot Boxer met een verbrandingsmotor
 • Soepel en schokvrij rijden
 • Een geluidloze motor
 • Een hoge mate van rijcomfort door het nagenoeg ontbreken van trillingen

De stoere grille van de compacte bedrijfsauto e-Expert wordt gesierd met de dichroïsche leeuw, het kenmerk van de elektrische Peugeot-modellen. De laadaansluiting bevindt zich achter een klep aan de voorzijde van de auto, aan de bestuurderszijde, voor een optimaal gebruiksgemak. Aan de achterzijde onderscheidt de elektrische uitvoering zich door de dichroïsche leeuw met groene en blauwe tinten en het specifieke "e-Expert"-embleem.

De Peugeot e-Expert biedt u nog altijd een zee aan ruimte met een nuttig laadvolume van tot wel 6,6 m3 en een nuttig laadvermogen van tot wel 1200kg bij een wagenhoogte van minder dan 1,90 m. Bovendien kunt u ook met de e-Expert een aanhanger trekken. Met de Compact-uitvoering, met een lengte van slechts 4,60 m, wordt een geheel nieuwe categorie elektrische bedrijfswagens geïntroduceerd. De Peugeot e-Expert is een ideale bedrijfsauto voor het rijden en parkeren in de stad, en dankzij de elektrische aandrijflijn is hij welkom in elke milieuzone.
U kunt een auto ook per maand betalen door private lease of een aantrekkelijke financiering. Wij zijn verbonden met PSA Finance en kunnen u verschillende financieringsvormen aanbieden, bijvoorbeeld:

 1. Een nieuwe Peugeot financieren tegen 1,9% rente.
 2. Een gebruikte Peugeot financieren tegen 5,9% rente.

Per model zijn er verschillende looptijden, bedragen en rentes mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bij een auto kopen hoort ook een auto verzekeren. Wij zijn verbonden met Centraal Beheer Achmea en sluiten per jaar 200 verzekeringen af met de volgende voordelen:

 • Geen eigen risico bij schade
 • 3 jaar aanschafwaardedekking
 • Gratis vervangend vervoer
 • Geen eigen risico bij ruitschade
 • Als uw werkgever verbonden is met Centraal Beheer krijgt u extra korting.

Voor het aanvragen en zaken daarna heeft u ons als aanspreekpunt. Ook bij schade regelen wij het voor u.

198