Bedrijfswagens
Headers Citroën22.jpg
Citroën Jumper
vanaf € 23.840,-

Citroën Jumper

OVER DE CITROËN JUMPER

Het moderne design van Citroën Jumper staat ten dienste van de gebruiksmogelijkheden en het voor een Citroën spreekwoordelijke comfort. De dynamische en robuuste voorzijde kenmerkt zich door de koplampen met led-dagrijverlichting.

De cabine is optimaal ingericht. De constructie en ergonomie van de auto vergroten het gebruiksgemak en vergemakkelijken met name het vervoer van goederen dankzij de uitstekende verhouding tussen laadvolume en buitenafmetingen.

Om het in- en uitladen te vergemakkelijken kunnen de achterdeuren standaard onder een hoek van 96° of 180° worden geopend dankzij stevige en handige inklapbare deurvangers.

Optioneel kunnen de deuren dankzij speciale scharnieren onder een hoek van 270° worden geopend, zodat de deuren tegen de zijkant van de carrosserie kunnen worden gehouden. De standaard dichte scheidingswand beschermt de bestuurder en passagiers doeltreffend tegen de lading en zorgt voor een optimale geluidsisolatie.
Bekijk de video en ontdek de ruimte van de Citroën Jumper

Financial lease de Citroën Jumper

U kunt de Citroën Jumper ook financial leasen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Citroen Jumper

U kunt de Citroën Jumper ook financial leasen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

U kunt een bedrijfswagen ook per maand betalen door een aantrekkelijke financial lease aanbieding. Wij zijn verbonden met PSA Finance en kunnen u verschillende financieringsvormen aanbieden.

Bij een auto kopen hoort ook een auto verzekeren. Wij zijn verbonden met Centraal Beheer Achmea en sluiten per jaar 200 verzekeringen af met de volgende voordelen:

  • Geen eigen risico bij schade
  • 3 jaar aanschafwaardedekking
  • Gratis vervangend vervoer
  • Geen eigen risico bij ruitschade
  • Als uw werkgever verbonden is met Centraal Beheer krijgt u extra korting.

Voor het aanvragen en zaken daarna heeft u ons als aanspreekpunt. Ook bij schade regelen wij het voor u.

Bereken uw premie
198