Tijd voor een pitstop!
  • Bandencheck najaar 2020

Tijd voor een pitstop!

Het najaar staat voor de deur: tijd voor een pitstop om de banden van uw auto te controleren! Bandenslijtage komt voor in allerlei vormen door onder andere een onjuiste bandenspanning, obstakels zoals een stoeprand, ouderdom van de banden, veelvuldig gebruik of langdurig stilstaan. Het maakt niet uit of uw auto veelvuldig wordt gebruikt of juist langdurig stil staat. Het laten checken van de banden is altijd verstandig, goede banden zorgt voor grip op de weg. 

Gratis bandencheck
Tot en met 30 oktober 2020 kunt u, zonder afspraak, bij één van onze vestigingen gratis de banden van uw auto laten checken. Mocht tijdens deze gratis check blijken dat één of meerdere banden aan vervanging toe zijn, dan profiteert u tijdens deze actieperiode van extra scherpe prijzen. 

Peugeot/Citroën Safety Check
Wilt u extra zekerheid omdat u uw auto de laatste tijd veel of juist helemaal niet heeft gebruikt? Dan kunt u de gratis bandencheck uitbreiden met een Peugeot of Citroën Safety Check voor slechts € 19,95. Heeft u een MyPeugeot Card of een MyCitroën Card? Dan is deze Safety Check zelfs gratis! 

Veiligheidsmaatregelen
De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat bij Visscher PGH Autogroep altijd voorop. Wij houden ons aan de richtlijnen vanuit het RIVM. Lees hier meer over de maatregelen welke we treffen.

Zien wij u binnenkort in één van onze vestigingen voor uw pitstop? 

 

Actievoorwaarden
Deze actie geldt tot en met vrijdag 30 oktober 2020. 

441